Pàgines

pagines

La plantilla per a les pàgines de pagines.uab.cat admet una imatge per a la capçalera. Podeu també triar el color dels enllaços i títol del web (verd, blau o vermell) a ‘Aparença > Paràmetres > Pàgines UAB’ i anant a l’opció “Look’n’feel”.

Tipus de contingut a les pàgines de pagines.uab.cat:

Imatge de la capçalera

Permet canviar les imatges de la capçalera. Aneu a ‘Contingut i filtreu per tipus de contingut “Imatge per a la capçalera”. Editeu qualsevol de les imatges que hi ha actualment i substituiu la imatge per la que desitgeu. Deseu i en tornar a la vista de la pàgina veureu la nova imatge a la capçalera.

Galeria d’imatges

Permet mantenir una galeria d’imatges. Per tal de dotar de contingut aquesta secció, creeu contingut del tipus ‘Imatge per a la galeria’ a l’apartat ‘Contingut > Afegeix contingut > Imatge per a la galeria’.

La galeria està dissenyada per mostrar correctament imatges horitzontals. Si voleu incorporar imatges verticals, per tal que no les talli, pujeu-les amb un format 600×400 px incorporant blanc a banda i banda.

Xifres destacades de la recerca

Permet mostrar un bloc amb dades destacades de la vostra recerca. Consta de dues parts: la xifra i la descripció d’aquesta xifra. Per introduir aquestes dades, creeu contingut del tipus “Xifres destacades de la recerca” a l’apartat ‘Contingut > Afegeix contingut > Xifres destacades de la recerca’. Per defecte, el bloc que mostra aquestes dades apareixerà a la dreta del contingut central de l’apartat “Publicacions” del vostre web. Si voleu modificar aquest comportament, podeu anar a ‘Estructura > Blocs’ i configurar el bloc ‘La recerca en xifres‘.

Links destacats

Permet mostrar un bloc amb links. Per crear-los accediu a ‘Contingut > Afegeix contingut > Links destacats’. Per defecte, aquest bloc apareixerà al lateral dret de la pàgina d’inici del vostre web. Si voleu canviar aquest comportament, aneu a ‘Estructura > Blocs’ i configureu el bloc ‘View: Links destacats: Links destacats’.

Contacte

Permet mostrar un bloc amb la vostra informació de contacte. Per defecte, apareix a la part superior del lateral dret. Podeu editar-lo i canviar aquest comportament a ‘Estructura > Blocs’ i editant el bloc ‘Contacte’.

Si la vostra pàgina prové de la migració de Drupal 6 a Drupal 7, no disposeu d’algun d’aquests tipus de continguts per defecte. Podeu crear-los seguint els següents passos:

Galeria d’imatges
Xifres destacades de la recerca
Links destacats
Contacte