Jornades

jornades

 

La plantilla per a les pàgines de jornades.uab.cat admet una imatge per a la capçalera. Podeu també triar el color dels enllaços i títol del web (verd, blau o vermell) a ‘Aparença > Paràmetres > Jornades UAB’ i anant a l’opció “Look’n’feel”.

Per defecte, els blocs que afegiu als laterals del contingt (Primera barra lateral i second sidebar) apareixen amb una vora grisa. Si voleu que aquesta no es mostri en algun bloc, editeu la configuració del bloc (Estructura > Blocks ) i a l’opció “CSS class(es)” escriviu no-border.

 

Tipus de contingut a les pàgines de jornades.uab.cat:

Imatge de la capçalera

Permet canviar la imatge de la capçalera. Aneu a ‘Contingut > Afegeix contingut > Imatge per a la capçalera’ i pujeu la vostra imatge. Aneu ara a ‘Contingut’ i filtreu per tipus de contingut ‘Imatge de la capçalera’. Això us mostrarà totes les imatges per a la capçalera disponibles per al vostre web. Seleccioneu totes les imatges excepte la que voleu mostrar i seleccioneu ‘Retira el contingut seleccionat’ per tal de despublicar les altres imatges. Amb això, només la imatge que heu triat queda publicada i per tant apareix a la vostra capçalera.

Galeria d’imatges

Permet mantenir una galeria d’imatges. Per tal de dotar de contingut aquesta secció, creeu contingut del tipus ‘Imatge per a la galeria’ a l’apartat ‘Contingut > Afegeix contingut > Imatge per a la galeria’.

La galeria està dissenyada per mostrar correctament imatges horitzontals. Si voleu incorporar imatges verticals, per tal que no les talli, pujeu-les amb un format 600×400 px incorporant blanc a banda i banda.

Organitzadors

Permet mostrar un llistat del personal que organitza les jornades (comitè científic, comitè organitzador i personal d’administració). Per dotar de contingut aquest apartat, creeu contingut del tipus ‘Fitxa de personal’ a l’apartat ‘Contingut > Afegeix contingut > Fitxa de personal’.

Programa

Permet mostrar un llistat de les conferències de la jornada. Per tal de dotar de contingut aquesta secció creeu contingut del tipus ‘Conferencia’ a l’apartat ‘Contingut > Afegeix contingut > Conferència’.

Notícies

Permet mostrar un bloc amb  notícies a la pàgina principal. Per introduir notícies aneu a ‘Contingut > Afegeix contingut > Notícies’. Les tres últimes notícies introduïdes apareixeran a la portada del web. Per defecte, aquesta opció està activada, si no voleu que apareguin notícies a la portada, aneu a ‘Estructura > Blocs’ i al bloc ‘Actualitat Portada’ al desplegable, seleccioneu ‘Cap’ com a regió on mostrar-lo. Recordeu desar aquesta configuració.

Links destacats

Permet mostrar un bloc amb links. Per crear-los accediu a ‘Contingut > Afegeix contingut > Links destacats’. Per defecte, aquest bloc apareixerà al lateral dret de la pàgina d’inici del vostre web. Si voleu canviar aquest comportament, aneu a ‘Estructura > Blocs’ i configureu el bloc ‘View: Links destacats: Links destacats’.

Contacte

Permet mostrar un bloc amb la vostra informació de contacte. Per defecte, apareix a la part superior del lateral dret. Podeu editar-lo i canviar aquest comportament a ‘Estructura > Blocs’ i editant el bloc ‘Contacte’.

 

Si la vostra pàgina prové de la migració de Drupal 6 a Drupal 7, no disposeu d’algun d’aquests tipus de continguts per defecte. Podeu crear-los seguint els següents passos:

Galeria d’imatges
Links destacats
Contacte
Programa
Organitzadors
Notícies