Gent UAB

ajuda_gentUAB

 

La plantilla per a les pàgines de gent.uab.cat no admet imatge de capçalera. Si teniu un logotip que desitgeu destacar, us recomanem que el col·loqueu en un bloc i que situeu aquest a la part superior del  lateral dret.

 

Nous tipus de contingut a les pàgines de gent.uab.cat:

Galeria d’imatges

Permet mantenir una galeria d’imatges. Per tal de dotar de contingut aquesta secció, creeu contingut del tipus “Imatge per a la galeria” a l’apartat ‘Contingut > Afegeix contingut > Imatge per a la galeria’.

La galeria està dissenyada per mostrar correctament imatges horitzontals. Si voleu incorporar imatges verticals, per tal que no les talli, pujeu-les amb un format 600×400 px incorporant blanc a banda i banda.

Xifres destacades de la recerca

Permet mostrar un bloc amb dades destacades de la vostra recerca. Consta de dues parts: la xifra i la descripció d’aquesta xifra. Per introduir aquestes dades, creeu contingut del tipus “Xifres destacades de la recerca” a l’apartat ‘Contingut > Afegeix contingut > Xifres destacades de la recerca’. Per defecte, el bloc que mostra aquestes dades apareixerà a l’esquerra del contingut central de l’apartat “Publicacions” del vostre web. Si voleu modificar aquest comportament, podeu anar a ‘Estructura > Blocs’ i configurar el bloc ‘La recerca en xifres‘.

Links destacats

Permet mostrar un bloc amb links. Per crear-los  accediu a ‘Contingut > Afegeix contingut > Links destacats’. Per defecte, aquest bloc apareixerà al lateral dret de la pàgina d’inici del vostre web. Si voleu canviar aquest comportament, aneu a ‘Estructura > Blocs’ i configureu el bloc ‘View: Links destacats: Links destacats‘.

Contacte

Permet mostrar un bloc amb la vostra informació de contacte. Per defecte, apareix a la part superior del lateral dret. Podeu editar-lo i canviar aquest comportament a ‘Estructura > Blocs’ i editant el bloc ‘Contacte‘.

 

Si la vostra pàgina prové de la migració de Drupal 6 a Drupal 7, no disposeu d’aquest tipus de continguts per defecte. Podeu crear-los seguint els següents passos:

Galeria d’imatges
Xifres destacades de la recerca
Links destacats
Contacte