Perfil acadèmic

Estudis

  1. Doctor en Filologia clàssica, Universitat Autònoma de Barcelona, 2002.
  2. Postgrau en Noves Tecnologies, Multimedia i Educació, Universitat Autònoma de Barcelona, 2004.
  3. Mestratge o màster d'Història de les ciències, Universitat Autònoma de Barcelona, 1998.
  4. Llicenciatura en Filosofia i lletres (Filologia clàssica), Universitat Autònoma de Barcelona, 1989.

Tesi doctoral

Tesi defensada el 5 de juliol del 2002 (Universitat Autònoma de Barcelona): "Decus Arnaldi. Estudis entorn dels escrits de medicina pràctica, l'ocultisme i la pervivència del corpus atribuït a Arnau de Vilanova", dirigida por José Martínez Gázquez. Qualificada amb excel·lent cum laude.

Accés a la tesi completa (PDF) en publicació digital dins el portal Tesis Doctorals en Xarxa (TDX), amb resum en anglès.

Premis

  1. Premi Àgora d'assaig atorgat per la revista Auriga pel treball “Arnau de Vilanova en el galenisme medieval” (1996), publicat posteriorment en la mateixa revista.
  2. V Premi “Oleguer Miró i Borràs” d'història de la medicina catalana (2001), dotat amb 500.000 pts. i atorgat pel Col·legi Oficial de Metges de Barcelona i l'Arxiu Històric de les Ciències de la Salut de Manresa pel treball “Arnau de Vilanova en la impremta renaixentista”.
  3. XXXIII Premi d'Història de la medicina atorgat per la Fundació Uriach (2002), dotat amb 1.500 €, pel treball “ Arnaldus astrologus? La astrología en la medicina de Arnau de Vilanova”. >>> Llistat de premiats
  4. Accèssit del Premi de Tesis Doctorals per al curs 2001-2002, atorgat per la Sociedad de Estudios Latinos (2004) per la tesi “Decus Arnaldi . Estudis entorn dels escrits de medicina pràctica, l'ocultisme i la pervivència del corpus atribuït a Arnau de Vilanova”.
  5. Premi Didascàlia 2006 concedit per la revista Auriga pel web Labyrinthus.
Campus d'excel·lència internacional U A B