Ferran Sunyer, en imatges

                Ferran Sunyer al mas de Vilajoan, amb, probablement, el seu cosí.


Tal i com escriu Antoni Malet al seu article Ferran Sunyer i Balaguer (1912-1967) i les matemàtiques després de la Guerra Civil

“Sunyer, que s’estimava profudament el seu mas de Vilajoan i el paisatge de l’Emporda, visitava sovint Vilajoan. L’estiueig alterava profundament el seu ritme de vida. Sunyer administrava personalment el mas, i disfrutava rebent-hi amics i entretenint-los.”                          Ferran Sunyer amb la seva família:  àvia, mare i cosins.

Les seves cosines Àngels i Maria Carbona van ajudar Ferran Sunyer en la redacció dels articles de matemàtiques en morir la seva mare.
I gràcies a elles, el 1983, es creà la Fundació Ferran Sunyer i Balaguer.


            Ferran Sunyer a la Reunió de Matemàtics d'Expressió Llatina, Niça, 1957.


També al mateix article, Antoni Malet assenyala que…

“Sunyer fou un dels pocs matemàtics espanyols que participà a la Primera Reunió de Matemàtics d’Expressió Llatina, celebrada a Niça el 1957. La trobada de Niça va reunir uns 140 matemàtics de 14 països, entre ells Polònia i Israel. La delegació francesa era la més forta quantitativament i qualitativament: cinquanta-tres matemàtics encapçalats per G. Choquet, P. Montel, G. Julia, A. Lichnerowicz, H. Cartan, etc. A Niça (i en general a les primeres trobades “llatines”) es va reunir el bo i millor de la matemàtica continental no germanofona.”

Campus d'excel·lència internacional U A B