Agenda

2018 - QUARKpoesia Films!

Sobre la Festa de la Poesia de Sitges i el territori

dies_de_poesia_a_sitges_0.jpeg

 

2016 - QUARKpoesia Films!

 

https://www.youtube.com/watch?v=slEzdrIYxec

Un viatge fluvial des de la prosa i fins a la poesia per la Ribera d'Ebre

 

 

Encara 2014 - AfriCat

Institut français-Barcelone, (C/Moià, 8)

 

Cliqueu la imatge per veure el programa complet

 

 

 

 

 Encara 2014. Casa Orlandai

 

 

 

programa 2014

 

POPES! POetes i PallassES!

POPES! POetes i PallassES!

19 de Maig de 2014 a les 19 h
Casa Orlandai
C/Jaume Piquet, 23 080017 Barcelona

Poetes: Sílvia Bel, Mireia Calafell, Cèlia Sànchez-Mústich
Pallasses: Diana Gadish, Fanny Giraud, Alba Sarraute
Piano: Jorge Sarraute
Presenta: Anna Aguilar-Amat

Com diu Àlex Navarro, "el pallasso existeix ja dins d'un mateix.Per a ser pallasso has d'observar-te, de veure com et mous, com reacciones, quins tics tens i llavors portar-los al límit, a la bogeria. En certa forma el clown es basa en el teu propi ridícul. Pots tenir tants tipus de clowns com personalitats en el teu interior, però el predominant serà el més semblant a tu mateix. Els clowns són sempre els creadors de les seves pròpies obres". I tot això es pot dir també dels poetes. En trobar-se poetes i pallasses s’estableix un diàleg on la paraula i l’acció serveixen a la veritat del fracàs, de la inadaptació a la vida, és a dir, d’ allò que fa que poguem estimar.

 

 Sílvia Bel. Escric al bloc de LaBel (www.silvialabel.com), als racons dels llibres que llegeixo, a les llibretes que em regalen i als trocets de papers que guardo a dins de les butxaques. Gràcies a arreplegar i recompondre tots aquests esbossos, he publicat el llibre de poemes il·lustrats L’esbós (2010, editorial 7dquatre) i he aconseguit rebel·lar‐me a Fila índia enfora (2012, Curbet edicions). Actualment, treballa conjuntament amb la cantautora Sílvia Comes en el nou espectacle ESPERIT DE VINYOLI, un homenatge al poeta Joan Vinyoli i el món del vi i les begudes espirituoses.

 

Mireia Calafell (Barcelona, 1980) ha publicat Poètiques del cos (Galerada, 2006),Costures (Viena Edicions, 2010) i Tantes mudes (Perifèric Edicions, en premsa) obres per les quals ha rebut els premis de poesia Amadeu Oller (2006), el VIII Memorial Anna Dodas (2008), el Josep M. López Picó de Poesia (2009) i el Benvingut Oliver (2013). Alguns dels seus poemes formen part d’antologies publicades a l’Argentina, Brasil, Holanda, Regne Unit, Emirats Àrabs i Espanya. http://mireiacalafell.com/

 

Cèlia Sànchez-Mústich. La seva obra és essencialment poètica però també ha conreat la narrativa breu i la novel·la. El seu darrer llibre de poemes és On no sabem (2010)d’imminent publicació a França amb el títol Cet espace entre nous.. A finals de maig presentarà el seu vuitè poemari A l’hotel, a deshora. Part de la seva obra ha estat antologada i traduïda al francès, castellà, italià, gallec i èuscar. Ha participat en nombrosos recitals i des del 2007 co-dirigeix la Festa de la Poesia a Sitges. 

 

Diana Gadish, ballarina i pallassa. Va cursar estudis superiors de coreografia a SNDO (School for New Dance Development)-Amsterdam-. Com a intèrpret ha treballat en projectes de dansa, teatre, clown i performance art en diversos països europeus. Al 2008 va entrar en contacte amb el món del clown. Des de llavors actua amb els seus propis espectacles i en col·laboració amb altres artistes. 

 

Fanny Giraud (França) Actriu / Pallassa, Formadora i directora escènica. Llicenciada en Art dramàtic per la facultat de Censier (París), Fanny desenvolupa la tècnica del pallasso des de l'any 2003. Ho fa a partir de la metodologia de l'escola Lume del Brasil i més específicament amb el mètode de treball ideat per Michel Dallaire i seu equip de l'Hangar des Mines (França). Actualment se la pot veure actuant en el duo Les Polis i treballa com a formadora a l'escola Scène Envieu a França, Bèlgica, Suïssa i Espanya.

 

Alba Sarraute, nascuda a Argentona (Barcelona), ha estat qualificada com la "gran pallassa dels nostres dies". Pallassa-performer-cantant d'un carisma arrasador, se la vincula amb les grans figures de l'humor culte i crític de la història del circ i del cinema. Estudia música, cant, acrobàcia i teatre i continua la seva formació en circ a Barcelona i París. Als disset anys realitza la seva primera creació individual, Seriosamente Tragicomèdia, obra que l'ha acompanyat i ha anat evolucionant i variant al llarg de la seva carrera. Guanya el Primer Premi del Festival de Pallasses d'Andorra i el Primer Premi San Miguel de la Fira de Tàrrega el 2009. Amb les seves creacions ha girat al llarg de tot el món.

 

 

 

 

PR0GRAMA 2013

 

 TOCS DE TICS - 18 de març 2013, 21 h

Antic Teatre - Espai de Creació
c. Verdaguer i Callís 12
08003 Barcelona
Tel: +34 93 315 23 54
Fax: +34 93 513 2474
comunicacio@anticteatre.com 
www.anticteatre.com

 

 Tocs de Tics

18 de març de 2013, 21 h

 Acció a càrrec d'Anna Aguilar-Amat, Catalina Girona, Mariona Sagarra, Amèlia Boluda, Marta Darder. Cinc artistes que desenvolupen la seva obra en disciplines diverses: poesia, tics, veu, dansa, vídeopoesiaadhesiva, respectivament. 

Tocs de tics amb cors és una actuació interdisciplinar on els poemes són un punt d’arribada d’altres mitjans d’expressió. Els poemes d'Anna Aguilar-Amat són tocs, toquen, i són tics, manies expressives, que es fonen amb la intervenció de les altres artistes creant una forma orgànica de poema viu audible visible i invisible de corrents subterrànies; un conjunt indisciplinar canviant i en moviment continu. La individualitat prima i suma; les diferències enriqueixen el resultat conjunt. Es crea una nova realitat possible -malgrat semblar utòpica- que flueix de l'obra única a aquella conjunta i nova, sempre diferent i explosiva per la unió de variants corrent en la mateixa energia concèntrica: la del cor. Del jo a l'altra, d'allò concret a allò col·lectiu. Un diàleg viu que endurà l'espectador en el riu de la mimesi respectuosa. La lletra, la paraula d'Anna Aguilar-Amat, els sons de la Catalina Girona, les veus de la Mariona Sagarra, les torsions de l'Amèlia Boluda, els talls de cinta adhesiva en projecció de na Marta Darder, volaran amb l’espectador.

 La poesia en acció. L'acció de la poesia. Affidamento i amistat. Un mirall i un glop d'aire fresc i càlid alhora.

 

Breus biografies

 Alba sarraute1

 

 Anna Aguilar-Amat Castillo (Barcelona, 1962) és professora al Departament de Traducció de la UAB. Feta pública la seva activitat literària en Català, rep els guardons Carles Riba 2000 per Trànsit entre dos vols (Ed. Proa, 2001), l’Englantina d’Or dels Jocs Florals de Barcelona 2000 per Petrolier (Edicions de la Guerra, Valencia 2003), el premi Màrius Torres de Lleida 2001 per Música i escorbut, Edicions 62, 2001.

Funda i presideix l’associació QUARKpoesia (Aula de Poesia de la UAB, http://www.fti.uab.es/quarkpoesia), així com la col·lecció de poesia Refraccions (Servei de Publicacions de la UAB) on publica Jocs de l’Oca el 2006. També dins d’aquesta col·lecció edita els reculls Europa és una dona -9 poetes d’Europa, i Quàntiques! 10 poetes joves en diferencial femení. A quatre mans amb Francesc Parcerisas publica El placer de la lectura (ed. Síntesis, 2006). Ha estat traduïda a més de 10 llengües. El seu cinquè llibre de poemes, Càrrega de color, Ed. Meteora 2011, rep molta atenció de la crítica.

 Ha participat en diversos festivals internacionals i a tres seminaris de Traducció poètica dins el programa europeu Literature across Frontiers.

 Més informació a: www.annaaguilaramat.net

 

 

 

 Amèlia Boluda

Co fundadora, ballarina i coreògrafa del Ballet Contemporani de Barcelona. Directora Artística d'aquesta companyia de dansa del 1987 al 2002.

Ha fet més de 50 coreografies, algunes pel BC.B i altres per encàrrec. Ha ballat al Halleschess in Uffer de Berlín, a la Merce Cunningham Foundation de Nova Yorck, a la Bienal de Sau Paulo, al Festival de les Arts de Costa Rica, al Teatre Grec i al Mercat de les Flors de Barcelona, entre altres espais.

Algunes de les seves coreografies com “Blau i blanc”, “Perfectament pedra”, “Quomix”, “Frida”, “Fetitxe”, etc., han comptat amb la música original de Carles Santos, Xavier Maristany i Joan Saura, entre altres. Ha treballat amb escenògrafs, poetes i pintors, entre els que destaquen José Menchero.

Ha fet la coreografia de l'espectacle “Guia d’Orquestra per a joves de B. Britten”, per encàrrec del Serveis Educatius de l’Auditori de Barcelona, amb l’Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya, presentat consecutivament les temporades del 2003 al 2011.

Ha impartit classes als Conservatoris Superior i Professional de Dansa de l’Institut del Teatre de Barcelona, i ha estat coordinadora de dansa i membre de l’Equip Directiu de l’IEA Oriol Martorell des de la seva creació l’any 1997 fins 2008, i on actualment és professora especialista de dansa creativa i contemporània.

 

 

 

 MARIONA SAGARRA, cantant - compositora

La veu, el piano, la creació i la poesia són la base del meu treball. He estudiat Història de l’Art i la carrera de música per Barcelona i el Sweelinck Conservatorium d'Amsterdam amb l’especialitat de Cant. M’interessa sobretot l’experimentació i recerca de les noves possibilitats expressives de la veu ja sigui amb elements electro-acústics, multi-efectes o simplement pol·lifonies vocals i cançó.

M’agrada interactuar amb altres formes expressives de l’art com la dansa, la pintura, el teatre... això m’ha portat a col·laborar amb molts artistes i creadors. He actuat a teatres nacionals i estrangers com ara el Carnegie Hall de Nova York amb Meredith Monk.

Tinc tres discs publicats; el darrer LENT, LENT... CORRENT! parla de les emocions en la veu.

 

 

Catalina Girona (La Franja Sideral, 1967)

Traductora professional especialitzada en tocs de tics. Amenitza tocticairicament diverses actuacions extracurriculars, enfranjades, ultrasòniques i paratransportades mentre es desdobla cap a Ucraïna tot des de Catalunya estant. Ve del món dels ratpenats, i s’orienta pels camins de la vida emetent mini-sons sònics mentre ulula misteriosament, no com a capsigrany sinó com a mussol desemmidonat. No com a puput, sinó com a corriol cama-negra o com a cames-llargues (de curta cama), tortoreta de tortell.

 

 

 

 Marta Darder – Barcelona 1963

Dra. en Filologia Clàssica. Llicenciada en Belles Arts. Artista indisciplinar. L'obra surgeix segons les necessitats intrínseques a cada projecte: curaduries, pintura, escultura, instal·lacions i intervencions, acció, poesia visual, vídeopoesia, accions col·lectives, llibres. La gestió, l’activisme i l’agitació cultural són una manifestació més dels eixos conceptuals del treball. L’apassiona la semàntica i l’obsessiona la llibertat d'acció. La ruta, els espais entre, el trànsit són l'objectiu.

Alguns eixos de treball són lluitar per la llibertat personal i col·lectiva, obrir vies altres de relació, propiciar espais possibles d'intercanvi respectuós, hibriar arts visuals i textuals.

www.martadarder.com

 

PR0GRAMA 2012

La ciència vista pels poetes

Reality is what you can get away with. / La realitat és allò que es surt amb la seva.
Robert Anton Wislon

Canvis en el calendari: Xavier Xarles-Matemàtiques (11 d'octubre) i Àngel Terron -Química (22 de novembre)

 

Lloc:

BIBLIOTECA MARC DE VILALBA, Cardedeu, Carrer del Doctor Klein, 101, 08440 Cardedeu

Hora: 19 h
 

CONFERENCIANTS:

Antoni Clapés

Antoni Clapés (Informàtica) 15 de Març

Antoni Clapés (Sabadell, juliol 1948). Sabadell, 1948) és poeta, traductor i editor de poesia.Ha publicat una vintena de llibres, entre els quals La lentitud, la durada - Autoantologia 1982-2007. (2010), La llum i el no-res (2009)  (Premi Cavall Verd 2010 i Premi Cadaqués 2010), Miro de veure-hi, amb dibuixos de Benet Rossell (2007) i Alta Provença (2007). Des de 1970 treballa en la indústria informàtica.  http://www.antoniclapes.com/?page_id=4

Màrius Serra

Màrius Serra (Lingüística i Ètica) 19 d'Abril – BIBLIOTECA MARC DE VILALBA

Màrius Serra. Vaig néixer a Barcelona l'any 1963. Des de 1986 que no paro. En poc temps vaig començar a publicar traduccions, narracions, novel·les, articles de ludolingüística, mots encreuats i columnes d'opinió. Més o menys per aquest ordre. Després han vingut les col·laboracions en ràdio, televisió, conferències i mitjans digitals. Sempre m'he pres la vida amb filologia. En aquests últims anys m'han començat a traduir a llengües diverses. Col·laboro, sempre que puc, amb la Fundació Nexe, que treballa amb nens pluridiscapacitats, a través del "Mou-te pels Quiets" (www.moutepelsquiets.cat). A casa tenim sempre present el Llullu, amb qui vam viure els millors anys de la nostra vida. http://www.mariusserra.net

   
Fidela Frutos

Fidela Frutos (Arquitectura) 3 de Maig

Fidela Frutos (Frankfurt 1965), arquitecta en exercici lliberal des de 1995. Experiència professional en l’àmbit de l’edificació pública i privada amb paràmetres d’estalvi energètic a partir dels sistemes arquitectònics passius, l’estalvi d’aigua potable, l’ús de materials amb menys impacte ambiental i la construcció en sec i la deconstrucció com a estratègies en la reducció de residus/ Obra escrita i construïda publicada en diverses revistes i llibres d’àmbit arquitectònic i reportatges de TV / És regidora des de l'any 2003 a l'Ajuntament de LLinars del Vallès/ És vicepresidenta de l’Agrupació d’Arquitectes Arquitectura i Sostenibilitat, AUS, del Col.legi Oficial d’Arquitectes de Catalunya/ Des de 2010 és professora col.laboradora en el postgrau Arquitectura Mediambiental i Urbanisme Sostenible, organitzat per La Salle, Universitat Ramon Llull.

Jaume Terradas

Jaume Terradas (Ecologia) 14 de Juny

Doctor en ciències (biològiques) per la UB, professor emèrit d'Ecologia de la UAB, primer director i ara investigador del CREAF, autor de diversos llibres i nombrosos articles de temes ecològics i ambientals, he rebut diversos premis per activitats de recerca i divulgació (Medalla Narcís Monturiol, Premi Medi Ambient Generalitat, Medi Ambient IEC-Caixa Sabadell, Atlas UGT, Crítica Serra d'Or, Amics de la UAB), i dos premis de poesia (M.Martí i Pol 1996 i Englantina d'Or Jocs Florals Barcelona 1998). He publicat dues novel·les per a infants i joves.

Josep Maria Gili

Josep Maria Gili (Oceanografia) 12 de Juliol

Professor d'Investigació del Consell Superior d'Investigacions Científiques. Treballa en l'actualitat en l'Institut de Ciències del Mar de Barcelona on ha creat el Grup d'Ecologia del Bentos Marí. Des de fa 25 anys ha treballat en diferents camps de l'ecologia marina. Prof. d'Ecologia de la Universitat de Barcelona, en l'actualitat desenvolupa projectes de recerca en el Mediterrani, Antàrtida, Pacífic sud i Atlàntic nord. Paral.lement a la tasca científica desenvolupa projectes de divulgació científica i de formació per a la ciutadania. Ha rebut el premi Medi Ambient 2010 de l’Institut d’Estudis Catalans.

David Jou (Física) 13 de Setembre

David Jou (Sitges, 1953), és catedràtic de física a la Universitat Autònoma de Barcelona. A més de l'obra de recerca especialitzada en física, ha publicat vuit assaigs, entre els quals El laberint del temps (2006), La simfonia de la matèria (2006), Déu, cosmos, caos (2008) i La poesia de l'infinit (2012), i i vint llibres de poesia, aplegats en edició conjunta als volums L'èxtasi i el càlcul (2002) i L'hhuracà sobre els mapes (2004).

Àngel Terrón

Àngel Terrón (Química) 22 de Novembre

Àngel Terrón Homar ( Palma 1953) és catedràtic de Química Inorgànica a la UIB. Ha publicat fins ara 7 llibres de poesia on la temàtica cinetífica és essencial. El seu primer llibre porta per títol Inicació a la Química i fou publicat l'any 1977.

Xavier Xarles

Xavier Xarles (Matemàtiques) 11 d'octubre

Xavier Xarles (Sants, 1965), Doctor en Ciències (Matemàtiques) per la UAB, professor a la mateixa UAB, investigador en Geometria Aritmètica, amb nombres publicacions en aquesta àrea. Des de fa uns anys participa activament en el portal relatsencatala.cat, sobretot en poesia (com a Bruixot), i també ha fet alguns recitals en directe. Ha publicat alguns llibres en col·laboració, tant de poesia com de contes ultrabreus (ara introbables).

Jordi Casabona

Jordi Casabona (Medicina) 13 de Desembre

Jordi Casabona i Barbarà (Barcelona 1957) va cursar els seus estudis de Medicina a l'Hospital de la Santa Creu i de Sant Pau (Universitat Autònoma de Barcelona, UAB) i la seva formació en salut pública al Golf de Mèxic a la Universitat de Texas de Houston (EUA). Des de 1987 ha dedicat la seva carrera professional a l'àmbit de la SIDA. Actualment dirigeix un centre d'estudis epidemiològics de l'administració catalana, dóna classes a la UAB. Participa en projectes de cooperació a Guatemala, a través de la Fundació Sida i Societat. Ha publicat múltiples articles científics en la seva especialitat, així com articles d'opinió en revistes i diaris com El Temps, Avui, La Vanguàrdia i El Periódico. El 1997 va publicar un poemari en català, En la mesura del angles (Columna Ed, Barcelona) i el 2004 ha publicat narracions curtes a la revista literària Bossanova (Mallorca).
En castellà ha publicat "Del Alba a su pesar". Ed. Calima, 2004 
 www.ceescat.orgwww.sidaisocietat.org, www.pubmed.comwww.lamassaccv.org

La Ciència vista pels poetes: ideari

¿Ens ha dut la ciència a un reduccionisme del demostrable? ¿Com pot la poesia aportar pensament divergent que ajudi a evolucionar la ciència?

En front el pensament convergent basat en ‘multiple choice tests’, on cal triar la resposta correcta, el pensament divergent contempla l’objecte des de tots els punts de vista possibles. La poesia pot plantejar teories i reptes que la ciència encara no pot assolir. Així com Jules Verne va imaginar un viatge a la lluna que segles més tard va esdevenir real, el pensament lliure de les exigències de la demostració pot veure similituds entre el sistema còsmic i el molecular, pot relacionar la bellesa amb la matemàtica, pot concebre ciutats interestatals, pot dissenyar xarxes socials o culturals al servei d’objectius concrets, pot somniar un ésser humà amb una ètica natural basada en  l’harmonia, pot concebre microequilibris basats en micromoviments, desvetllar altres sistemes de classificació dels éssers vius o interpretar el fons del mar com si fos un bosc...
En aquestes xerrades científicopoètiques de cafè no importa el com, sinó el què podem imaginar des del punt de vista del que ja coneixem. Per això convidem a científics reconeguts que també són bons comunicadors i que han estat vinculats d’alguna manera a la poesia, entenent la poesia no només com la construcció de versos i de ritmes, sinó com una manera oberta i lateral de concebre el món, les seves connexions, i la relació metafòrica de tot allò que pot configurar el pensament en la nostra era.

David Jou.JPG

 

Etapa 2012-2013

Resum etapa 2004-2009

Compilació d'activitats de Quarkpoesia durant el període 2004-2009

Activitats 2008-09

Taller «Llegir i crear realitats»

Art transversal i compartit / Pràctiques indisciplinars
Massana Permanent
Data: del març al maig, 2009
IMPORTANT: matrícula OBERTA del 17 al 28 de novembre, 2008.

Impartit per Marta Darder
amb la intervenció de Pilar Bonet, Itziar González Virós, Dolores Pulido, Gisela Ripoll, Eva Roldán i Iñaki Vázquez Álvarez
+ INFO:http://www.escolamassana.es/ca/page.asp?id=127&ui=414

Acte «Poetes i pallass@s amb els immigrants»

 • 19:30 h Presentació
 • 19:45 h Diran els seus poemes: Montserrat Rodés, Pau Gener Galin, Jordi Nopca, Marta Darder, David Castillo, Jesús Lizano, Gerard Quintana, Patríca Tosquella, David Ymbernon, Marc Romera, Ivette Nadal, Josep Pedrals, Carles Hac Mor, Ester Xargay, Francesc Gelonch, Anna Aguilar-Amat, Albert Garcia-Elena i Tomàs Arias.
 • 20:30 Actuació dels clowns:Vichy Soise, Diana Gadish, Edu Rodilla, Jaume Mateu (Tortell Poltrona)

Data: 01 d'abril , 2009
Lloc: Casa Orlandai (c/Jaume Piquet, 23 08017 Barcelona)

+ info:Joves Poetes

Organització: Grup Barcelona d’Amnistia Internacional i QUARKpoesia

[UNIVERSOS] Interaccions i possibilitats de la literatura a l'era digital

Després de la conferència d'Anxos Sumai sobre blocs i literatura digital i del curs "Dones, textos i cultura", sobre creació i representació de les dones en la cultura popular, ara Estíbaliz Espinosa, autora del bloc literari ...mmmm..., explicarà el seu projecte de creació en el seminari «Hi ha una criatura mecànica darrere de tot això». L'autora participarà a continuació en un debat obert amb el públic al voltant de l'escriptura i el gènere, posant en joc les múltiples possibilitats que l'entorn digital ofereix al llenguatge literari i la interacció amb altres codis artístics. Coordinat per Helena González i Marta Font, del Centre Dona i Literatura.

Places limitades.
Inscripció gratuïta fins el 10 de març
cdona@ub.edu

Divendres 13 de març de 2009 a les 11h
Aula 2.6, Edifici Josep Carner
Facultat de Filologia -Universitat de Barcelona
c/ Aribau 2, 2n- 08007 Barcelona
Organitza: Centre Dona i Literatura

+ info:Joves Poetes

[UNIVERSOS] Quatre joves poetes reciten i reflexionen sobre l'escriptura

El Centre Dona i Literatura i Universos organitzen una nova edició de les taules de poetes novells sota el títol "Oh la creació sembla una gran esquerda que em fa visible!!", extret d'un poema d'Emili Dickinson .Anna Ballbona ,Clara Comas ,Anna Enrich iIria Fernández intervenen en aquesta taula coordinada perMarta Font . Les quatre poetes posaran en comú i debatran la seva concepció de l'acte creatiu.

Dilluns 3 de novembre de 2008, a les 19h30
Sala de Professorat–Edifici Josep Carner
Facultat de Filologia-Universitat de Barcelona
c/ Aribau, 2 - 08007 Barcelona
Organitzen: Centre Dona i Lit

+ info:Joves Poetes

Festa Major de la UAB (2008) - Torneig Poètic

Lloc:Placeta ETC (Davant del cinema - Plaça Cívica)
Hora: 12:00 - 15:00

Festa Majora UAB 2008

Torneig Poètic - Festa Major UAB 2008

Activitats 2007-08

Taller de poesia - UniVERSOS

Cursos d’Estiu 2008 - UAB

Dia:14 - 19 de juliol del 2008
Lloc:Campus UAB

 

Festa Poètica Transdisciplinar

Lloc:Centre d'Art La Rectoria (Festa Major de Sant Pere de Vilamajor)
Dia:29 de juny de 2008 a les 14 h

Festa Poètica Transdisciplinar

Poetes-Artistes participants:
Amèlia Boluda (dansa poètica), Nabí Cabestany (Txelo), David Ymbernon (poesia visual), Mari Chordà (poe-emoció), Francesc Luchetti (poe-teatre), David Castillo (poe-acràcia), Anna Aguilar-Amat (poe-cia), Ester Xargay (vídeo-poesia), Marta Darder (poe-scultura).

«SILENCIA» - Concierto por la libertad de expresión en el mundo

Lloc: Teatre Romea (Barcelona)
Dia: 21 de juliol del 2008
Preu: 20 €

+ INFO:Text de la cantata

Science Meets Poetry - July 18-22

Text de la cantata PROGRAMA - SCIENCE MEETS POETRY (18 - 22 JULIOL)

Recital «Quàntiques» a Cardedeu

CANTATA CROMÀTICA (Cor, Orquestra i Combo)

Concert commeratiu dels 25 anys del Cor

 • Música: Xavier Maristany
 • Poesia: Anna Aguilar-amat
 • Direcció: Poire Vallvé

TEXT DE LA CANTATA[arxiu PDF]

29 de maig a les 14:00h ( Sala Teatre de la UAB. Pl. Cívica )
1 de juny a les 19:00 h (Teatre Ateneu de Cerdanyola)

Presentació dels dos nous llibres de la col·leccióRefraccions

 • Quàntiques! 10 poetes joves en diferencial femení.
  Llegiran: Anna Ballbona, Clara Comas, Iria Fernández, Anna Lacruz, Laia Martínez, Anna Miralpeix, Ivette Nadal, Txell Pucurull, Blanca Vidal i Jahel Virallonga. Amb lapresència d'Anna Aguilar-Amat, Josefa Contijoch i Magda Polo.
 • Estuche de lijas - Capsa d'Escats.
  Amb la presència de l'autor Javier Carnicer i dels traductors Paco Cantero i Eduard Sanahuja

Dia:19 de Maig de 2008 - 19:00 hores
Lloc:FNAC triangle (Barcelona)

Presentació llibres de la col·lecció

Poetes + Titellaires +Play it again, Pepe (Homenatge a Pepe Otal)

Poetes:

 • Enric Cassases
 • Núria Martinez
 • Joan Vinuesa

Titellaires:

 • Carles Canyelles
 • Pep Gomez
 • Núria Mestres

Dia: dijous 17 d'abril, a les 14:00
Lloc: Teatre de la UAB (Plaça Cívica del Campus de Bellaterra)

 

Dones i videoart: Projecció de curts

 • LOQUEVAL€UNMINUTO
  Carmen G. Martínez
  (El Salvador, 1971) · 20 min
 • CRUZANDO EL PUENTE
  ZAVUR (Internacional) · 38 min
 • MULTIUSOS
  Marta Darder (Catalunya, 1963) · 3 min
 • AGUANTANDO EL TIPO
  Encarna Martínez (Múrcia, 1968) · 23 min
 • IMPERCEPTIBLES
  Carmen G. Martínez i Elena Calle
  (El Salvador 1971 - Catalunya 1978) · 6 min
 • EL PROYECTO DEMÓNGELES
  Glenda Heidi Bonne (Cuba, 1987) · 9 min
   

Dia: dilluns 10 de març, a les 12:00
Lloc: Sala Cinema de la UAB (Plaça Cív
ica)

Actes poètics

FESTA MAJOR DE L'AUTÒNOMA

Dia:8 de novembre, de 12:00 a 15:00
Lloc:Pati del Cinema (Plaça Cívica de la UAB)

Activitats 2006-07

Actes poètics

«CONY DE POETES - Poesia jove en diferencial femení»
5 de juliol 2007
, Llibreria Pla de la Calma (Plaça Sant Corneli, Cardedeu), 20.00h

 • JUDIT ORTIZ (Lliçà)
 • JAHEL VIRALLONGA (Barcelona)

Presentadora-moderadora: Anna Aguilar-Amat i Judith Cobeña


«POETES DE LA VIDA»
RECITAL dimecres,6 juny 2007, Sala Àgora, 19.30h

 • MONTSERRAT ABELLÓ
 • ANNA AGUILAR-AMAT
 • TERESA COLOM
 • JOSEFA CONTIJOCH

Presentadora-moderadora: Teresa Sanz«CONY DE POETES - Poesia jove en diferencial femení»
17 de maig 2007
, Llibreria Pla de la Calma (Plaça Sant Corneli, Cardedeu), 20.00h

 • ANNA BALLBONA (Granollers)
 • ANNA MALUQUER (Barcelona)

Presentadora-moderadora: Anna Aguilar-Amat i Judith Cobeña


«POETES DE LA VIDA»
RECITAL dimecres,9 maig 2007, Sala Àgora, 19.30h

 • NOEMÍ BIBOLAS
 • TÒNIA PASSOLA
 • JOANA BEL
 • MERITXELL CUCURELLA-JORBA

Presentadora-moderadora: Àngels Gregori


SETMANA DE POESIA DE LA CIUTAT

Actes organitzats per QUARKpoesia (UAB) -1 - 9 maig 2007

Dijous 3 de maig: «5 poetes de Finlàndia» Sanna Karlström, Saila Susiluoto, Merja Virolainen, Jyrki Kiiskinen, Jouni Inkala. I la dança poètica d'Amèlia Boludai.
Presenta Anna Aguilar-Amat.
Traduccions projectades a càrrec de Dolors Udina. A l'Horiginal
c/ Ferlandina, 29 (davant del Macba) - 20:30 h.

Divendres 4 de maig: «FIN-LAND-ESES! 3 poetes de Finlàndia» Sanna Karlström, Saila Susiluoto, Merja Virolainen. I la dança poètica d'Amèlia Boluda.
Centre de Cultura de Dones Francesca Bonnemaison.
c/ Sant Pere més Baix, 7 - 19:00 h.

Dissabte 5 de maig: «Nòrdics i catalans» a Sant Pere de Vilamajor, Amb Perejaume, Jordi Cornudella, Merja Virolainen, Jouni Inkala, Anna Aguilar-Amat i Anna Lacruz. . I la dança poètica d'Amèlia Boludai.
Presenta Marta Darder.
Centre d'Art La Rectoria (Sant Pere de Vilamajor)- 19.00 h.

Dilluns 7 de maig: Presentació dels nous volums de la col·lecció de poesia Refraccions (Servei de Publicacions UAB)
FNAC de Plaça Catalunya - 19:30 h.

 • David Jou (Les escriptures de l'Univers ) en català i angles (traducció d'Elisenda Vila).
 • Europa és un dona amb textos traduïts al català i a l'anglès de poetes d'Europa: Mary Branley (Irlanda), Anna Crowe (Escòcia), Magdalena Hovart (Macedònia), Michél Métail (França occitana), Merja Virolainen (Finlàndia). Amb la presència d'Anna Crowe, Magdalena Hovart i Merja Virolainen.
 • Música i escorbut (Eds. 62, 2002) d'Anna Aguilar-Amat en anglès i Macedoni, publicat per Cultural Institution Blesok, 2006. Amb la presència de les traductores i l'editor.

Dimarts 8 de maig: «5 poetes de Finlàndia i una ballarina catalana (Amèlia Boluda)».
Facultat de Traducció i d'Interpretació de la UAB , Aula 2 - 12.30 h.


«CONY DE POETES - Poesia jove en diferencial femení»
12 d'abril 2007
, Llibreria Pla de la Calma (Plaça Sant Corneli, Cardedeu), 19.30h

 • LAURA LÓPEZ (Nou Barris)
 • YVETTE NADAL (Granollers)

Presentadora-moderadora: Anna Aguilar-Amat i Judith Cobeña


«POETES DE LA VIDA»
RECITAL dimecres,11 abril 2007, Sala Àgora, 19.30h

 • CÈLIA SÀNCHEZ-MÚSTICH
 • VINYET PANYELLA
 • SUSANNA RAFART
 • ESTER ZARRALUKI

Presentadora-moderadora: Anna Aguilar-Amat


«POETES DE LA VIDA»
RECITAL dimecres,7 març 2007, Sala Àgora, 19.30h

 • GOYA GUTIÉRREZ
 • DOLORS MIQUEL
 • MARIA CINTA MONTAGUT
 • ESTER XARGAY

Presentadora-moderadora: Josefa Contijoch


RECITALPOETES DE LA VIDA,dimecres,7 febrer 2007, Sala Àgora, 19.30h

 • ÀNGELS GREGORI
 • ROSA LENTINI
 • LAURA LÓPEZ
 • JÚLIA ZABALA

Presentadora-moderadora: Teresa Sanz


CONFERÈNCIA dijous,11 de gener 2007,Facultat de Traducció i d'Interpretació, 12.30 h

 • Sara Koffman.Carrer Ordener, carrer Labat.
 • Traducció de Josefa Contijoch, Jahel Langella i Arnau Pons

Conferència sobre l'obra i la traducció el dijous 11 de gener a les 12:30
Lloc: Aula 2 de la Facultat de Traducció de la UAB


«POETES DE LA VIDA»
10 gener 2007
, Sala Àgora, 19.30h

 • MARIANA COLOMER
 • TERESA COSTA-GRAMUNT
 • IVETTE NADAL
 • CONCHA GARCIA

Presentadora-moderadora: Àngels Gregori


«POETES DE LA VIDA»
13 desembre 2006, Sala Àgora, 19.30h

 • ANNA MIRALPEIX
 • MARIA CABRERA
 • CRISTINA PERI ROSSI
 • NÚRIA MARTÍNEZ

Presentadora-moderadora:Anna Aguilar-Amat


«PING PONG POE VALLÈS!»
RECITAL POÈTIC DE FESTA MAJOR - UAB
9 novembre 2006, 12.30 - 15.30h

Lloc:Plaça cívica de la UAB


«POETES DE LA VIDA»
8 novembre 2006, Sala Àgora, 19.30h

 • NEUS AGUADO
 • NICOLE D’AMONVILLE
 • CARMEN BORJA
 • TXELL PUCURULL

Presentadora-moderadora: Josefa Contijoch


«PING PONG POE VALLÈS!»
25 octubre 2006, 20.30 - 23.30 h

Lloc: Bar Horiginal (c/ Ferlandina, 29 - Barcelona), 20.30 - 23.30.


«POETES DE LA VIDA»
4 octubre 2006, Sala Àgora, 19.30h

 • Cinta Massip
 • Mireia Calafell
 • Núria Cabré
 • Montse Rodés

Presentadora-moderadora: Teresa Sanz
Lloc: Centre de Cultura de Dones - Francesca Bonnemaison

Activitats 2005-06

Actes poètics

CONY DE POETES!
Recital de poesia jove en diferencial femení
Recital de diferencial femení en poesia jove

7 de juny 2006 - 19.00
Recital poètic

 • Eulàlia Canal
 • Iria Hernández (poesia en gallec)
 • Laura López
 • Montserrat Abelló

Presenta:Àngels Gregori
Lloc: Centre de Cultura de Dones - Francesca Bonnemaison


POE-LLIBRES
30 de maig de 2006 - 13.00

 • Anna Aguilar-Amat:Jocs de l'oca
 • Carles Duarte:Els immortals
 • Francesc Parcerisas:Dos dies més de sud
 • Sameer Rawal:Calaix de sàndal
 • Música vibracional: Jordi Vallespir

Presenta:Magda Polo
Lloc:Facultat de Traducció i d'Interpretació


PAU-esia
25 de maig de 2006 - 12.00 - 13.00
Recital poètic

 • Laura López
 • Jaume Terrades
 • Jordi Prenafeta

Lloc:Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials (VESTÍBUL de la facultat)


17 de maig - 19.00 h

Refraccions, presentació de la col·lecció de poesia del Servei de Publicacions de la Universitat Autònoma de Barcelona. Es presentaran els títolsJocs de l'ocad'Anna Aguilar-Amat iCalaix de sàndalde Sameer Rawal (poesia català-hindi). Lectura dels autors i copa de cava.

FOTOGRAFIES

Lloc: FNAC Triangle Plaça Catalunya (BNC)
Presenta:Magda Polo (directora del Servei de Publicacions UAB).
Organitza: QUARKpoesia i SPUAB


CONY DE POETES!

10 de maig de 2006 - 19.00
Recital poètic

 • Maria Cabrera
 • Teresa Colom
 • Meritxell Cucurella-Jorba
 • Judit Ortiz
 • Txell Pucurull
 • + "Noches de mierd a satén" (F.Saraiba, S. Giunta)

Presenta:Anna Aguilar-Amat i Josefa Contijoch
Lloc:Centre de Cultura de Dones - Francesca Bonnemaison (c/ Sant Pere M és Baix, 7, 2ª planta - BCN )


Bards! Poetes gals a Barcelona

19, 20 i 21 d'abril de 2006
Recital poètic

Lloc 1:dimecres 19/04/06 - Bar Horiginal (c/ Ferlandina, 29 - Barcelona). 20.30 h.
Lloc 2:dijous 20/04/06 - Facultat de Traducció i d'Interpretació de la UAB (aula 2). 11.00 h.
Lloc 3:divendres 21/04/06 - Alliance Française de Sabadell (c/ Sant Joan, 35). 19.00 h.


PAU-esia
23 de març de 2006 - 12.00 - 13.00

Recital poètic

 • Meritxell Cucurella
 • Teresa Colom
 • Marcel Germain

Lloc:Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials
(SALA DE GRAUS de la facultat)


CONY DE POETES!
Recital de poesia jove en diferencial femení
Recital de diferencial femení en poesia jove

15 demarç de 2006 - 19.00
Recital poètic

 • Dolors Miquel
 • Anna Miralpeix
 • Joana Bel

Presenta:Àngels Gregori
Lloc:Centre de Cultura de Dones - Francesca Bonnemaison


PAU-esia
23 de febrer de 2006, 12.00 - 13.00
Recital poètic

 • Maria Cabrera
 • Laia Noguera
 • Jordi Nopca

Lloc:Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials (VESTÍBUL de la facultat)


CONY DE POETES!
Recital de poesia jove en diferencial femení
Recital de diferencial femení en poesia jove

8 de febrer de 2006 - 19.00
Recital poètic

 • Noemí Biboles
 • Laia Noguera
 • Irene Tarrés

Presenta:Josefa Contijoch
Lloc:Centre de Cultura de Dones - Francesca Bonnemaison


CONY DE POETES!
Recital de diferencial femení en poesia jove

18 de gener de 2006 - 19.00
Recital poètic

 • Àngels Gregori
 • Gemma Gorga
 • Núria Martínez

Presenta:Anna Aguilar-Amat
Lloc:Centre de Cultura de Dones - Centre Francesca Bonnemaison


Recital poètica a la UAB (2005)

Activitats 2004-05

«poeSÍa»

24 de maig de 2005 - 17.00
Trobada d'estudiants i poetes:

 • Marcel Germain
 • Jordi Pruñonosa
 • Meritxell Pucurull
 • Gerard Altaió
 • Martí Sales
 • Francesc Garriga

 

Lloc:Teatre de la UAB (Plaça Cívica - Campus de Bellaterra)


CONY DE POETES!
Recital de diferencial femení en poesia jove

3 de maig de 2005 - 19.30
Recital poètic dins de la Setmana de Poesia de la Ciutat

 • Maria Cabrera
 • Àngels Gregori
 • Meritxell Pucurella
 • Laia Noguera
 • Núria Martínez

Presenta:Anna Aguilar-Amat
Lloc:Centre Francesca Bonnemaison


SANT JORDI 2005 - Europe is a woman

«POETES CELTES A BARCELONA» -

 

Divendres 22 d'abril - 19.30
Recital poètic:

 • Anna Aguilar-Amat (Barcelona)
 • Mary Branley (Irlanda)
 • Anna Crowe (Escòcia)
 • David Greenslade (Gal·les)
 • Robert Perry (Irlanda) - Actuació musical

Lloc:The Quiet Man, c/ Unió 58

Exposició:Cops d'ull. reinventar el rostre. Yves G. Frischman


Dijous 21 d'abril - 11.00

Diàleg entre els poetes i els seus traductors «Poetes celtes a Barcelona - Sant Jordi 2005»:

 • Mary Branley (Irlanda)
 • Josefa Contijoch (Manlleu)
 • Anna Crowe (Escòcia)
 • David Greenslade (Gal·les)
 • Robert Perry (Irlanda) - Actuació musical

Lloc:Facultat de Traducció de la Universitat Autònoma de Barcelona (Campus Bellaterra)

Material:


Dimecres 20 d'abril - 21.00
Recital poètic «Poetes celtes a Barcelona - Sant Jordi 2005»:

 • Mary Branley (Irlanda)
 • Anna Crowe (Escòcia)
 • David Greenslade (Gal·les)
 • Robert Perry (Irlanda) - Actuació musical

Lloc:L'Horiginal, c/ Ferlandina 29 (davant del MACBA)


25 de novembre de 2004 - 18.00
Recital poètic: «Cosmos, creativitat i poesia»

 • Anna Aguilar-Amat
 • Carles Hac Mor
 • David Jou
 • Josep Perelló

Lloc:Sala Teatre (Plaça Cívica)


4 de novembre de 2004 - de 16.30 a 21.00
Recital poètic:«Marató poetílica a l'Autònoma»

16.30 - 17.30

 • Francesc Parcerisas
 • Cèlia Sànchez-Mústich
 • Teresa d’Arenys
 • Montserrat Rodés
 • Núria Cabré

17.30 - 18.30

 • Neus Aguado
 • Ester Zarraluki
 • Cinta Montagut
 • Josefa Contijoch
 • Carme Borja
 • Agnès Agboton
 • Ivan Tubau

18.30 - 20.00

 • Carles Hac Mor
 • Ester Xargay
 • Josep Pedrals
 • Laia Noguera
 • Yves Gregori
 • David Castillo
 • Anna Aguilar-Amat
 • Ramon Farrés
 • Núria Martínez

20.00 - 21.00

 • Andreu Subirats (veu)
 • Sergi Malagarriga (guitarra)
 • Pau Badia (clarinet)

Lloc: Plaça Cívica
Organitza:QUARKpoesia i hi col·laboren ACEC, AELC i FAE


Activitats 2003-04

29 de juliol de 2004 - 17.00
Fòrum Barcelona 2004
Debat i recital poètic:«Qui sóc i per què escric: pensament poètic»

Selecció de poetes:

 • Anna Aguilar Amat
 • Josefa Contijoch
 • Cinta Montagut
 • Carles Hac Mor
 • Concha Garcia
 • Jordi Virallonga
 • Ester Xargay

Convidats - Fila zero:

 • Neus Aguado
 • Vicenç Altaió
 • Francesc Bombí
 • Antoni Clapés
 • Josep Pedrals
 • Antoni Clapés
 • Rosa Lentini
 • Rodolfo Gässler
 • Rosa Lentini
 • Laia Noguera
 • Francesc Parcerisas
 • Ester Zarraluki

08 de juny de 2004 - 19.30
Cicle «Dimarts poètics» a la Llar del Llibre - Casa del Libro
Recital poètic:«Europa és una dona - Europa es una mujer»

 • Anna Aguilar-Amat
 • Josefa Contijoch
 • Concha García
 • Cinta Montagut

Presentació de dos llibres de Maria Mercè Marçal en castellà
Presenta:Rosa Lentini
Lloc:Llar del Llibre/Casa del Libro - Passeig de Gràcia, nº 62 (Barcelona)


25 de maig de 2004 - 19.00
Amb motiu de la Setmana de la poesia a Barcelona.
Recital poètic:«Dones de la poesia - Poetes de la vida»

 • Anna Aguilar-Amat
 • Martina Escoda
 • Anna Lacruz
 • Laia Noguera
 • Helena Porteros
 • Meritxell Sales
 • Esther Xargay

Lloc: Centre Francesca Bonnemaison, C/Sant Pere Més Baix, nº 7, 2ª planta


29 d’abril de 2004 - 18.00
Amb motiu del cicle de conferències científiques de la UAB.
Recital poètic:«Què és poesia? Poesia és AUPA»

 • Anna Aguilar-Amat - Poeta i directora de l'AUPA
 • Miquel Àngel Marín - Clarinetista i poeta
 • Carles Hac Mor - Poeta i antidirector de tot
 • Josep Pedrals - Poeta i director artístic de l'Horiginal
 • Esther Xargay - Poesia i multimèdia

Lloc: Teatre de la Plaça Cívica (Universitat Autònoma de Barcelona)


22 d’abril de 2004 - 11.00

Amb motiu de la diada de Sant Jordi i en col·laboració amb l'Institut Goethe.
Recita poètic:«Noves tendències de la poesia alemanya»
Taula rodona sobre traducció:

 • Ulrike Draesner
 • Barbara Köhler
 • Eduard Sanahuja (APDB - Barcelona)

Presenta:Marisa Presas
Lloc:Universitat Autònoma de Barcelona, Facultat de Traducció - AULA 2


22 d’abril de 2004 - 19.30
Amb motiu de la diada de Sant Jordi i en col·laboració amb l'Institut Goethe
Recital poètic:«Noves tendències de la poesia alemanya»

 • Ulrike Draesner
 • Barbara Köhler
 • Teresa Pascual

Presenta:Cecilia Dreysmüller
Lloc: Institut Goethe (Barcelona) - Sala d'Actes


5 de novembre de 2003 - 12.30
Recital poètic:presentació Aula de Poesia de la Universitat Autònoma de Barcelona

 • Montserrat Abelló
 • Anna Aguilar-Amat
 • Josefa Contijoch
 • Francesc Garriga
 • Ricardo Massari
 • Laia Noguera
 • Josep Pedrals
 • Jaume Terradas
 • Joaquim Sala
 • Esther Xargay

Presenta:Lluís Ferrer (Rector UAB), Jessica Jacques (Delegada de Cultura UAB) i Jordi Virallonga (President Aula de Poesia UB)
Lloc:Amfiteatre de la Mediterrània (sostre de l'Auditori de Lletres)

 

Dijous, 11 de març de 2004 - 12.00
Recital poètic amb motiu del dia internacional de la dona i en col·laboració amb l'Aula de poesia de la Universitat de Barcelona.
 • Isla Correyero (Cáceres)
 • Biel Mesquida (Mallorca)

Presenta:Joan Carbonell (Vicerector d'Estudiants i Promoció Cultural)
Lloc:Universitat Autònoma de Barcelona, Plaça cívica

Activitats 2002-03

Actes poètics

Dimecres 14 de maig de 2003 - 19.00
C. Comte Santa Clara, 8-10, Barcelona
Recital poètic: «De Pensament, Paraula i Obra»
Participants:

 • Josefa Contijoch
 • Núria Martínez Vernis
 • Pilar Pallarés (Galícia)
 • Lluís Calvo

Presenta:Anna Aguilar-Amat
Organitza:Setmana de la poesia de Barcelona - Ajuntament de Barcelona


Dijous 24 d’abril de 2003 - 19.30
Centre cívic del Turó de Sant Pau
Recital poètic:«De Pensament, Paraula i Obra»
Participants:

 • Anna Aguilar-Amat
 • Josefa Contijoch
 • Esther Xargay

Presenta:Míriam Raventós
Organitza:Associació de veïns del Turó de Sant Pau


Dijous 27 de març de 2003 - 19.00
Llibreria Contijoch. Passeig de Sant Joan, 63, Manlleu
Recital poètic:«De Pensament, Paraula i Obra»
Participants:

 • Anna Aguilar-Amat
 • Josefa Contijoch
 • Ramon Farrés
 • Dolors Miquel

Presenta:Fina Sala
Organitza:Llibreria Contijoch de Manlleu i QUARKpoesia
Amb la col.laboració de la Institució de les Lletres Catalanes


Divendres 7 de març de 2003 - 19.00
Biblioteca Guinardó-Mercè Rodoreda. C. Camèlies, 76-80
Recital poètic:«De Pensament, Paraula i Obra»
Participants:

 • Anna Aguilar-Amat
 • Josefa Contijoch

Presenta: Jordi Virallonga
Organitza:Aula de Poesia de Barcelona


Dimecres 18 de desembre de 2002 - 12.00
Aula 2, Facultat de Traducció i d’Interpretació UAB (Bellaterra)
Recital poètic:«De Pensament, Paraula i Obra»
Participants:

 • Anna Aguilar-Amat
 • Josefa Contijoch
 • Ramon Farrés
 • Dolors Miquel

Presenta:Montserrat Bacardí
Organitza:Postgrau de Traducció Literària de la FTI i QUARKpoesia

 

Taules rodones i debats:

Dijous 5 de desembre de 2002 - 12.00
Aula 2, Facultat de Traducció i d’Interpretació UAB (Bellaterra)
Taula rodona:Tradicció I
Participants:

 • Enric Casasses (poeta)
 • Miquel Edo (traductor)
 • Joaquim Sala (poeta i traductor)

Modera:Montserrat Bacardí
Organitza:FTI, Postgrau de Traducció Literària de la FTI i QUARKpoesia

inici

 

 
Campus d'excel·lència internacional U A B