Benvingut. Això és un intent de fer un recull de les rutes que he anant fent, per no oblidar-les. Desitjo que trobis alguna excursió que t’agradi per poder repetir-la.
Gaudeix de la muntanya...

Congost de Montrebei

Recurregut d'anada del Congost de Montrebei, des de l'Ermita de la Pertusa fins a la Massieta. Hem pogut fer aquesta excursió amb els nens, gracies a la logistica amb els avis que ens han vingut a recollir a Pont de Muntanyana. Ha sigut un recorregut una mica agobiant per la quantitat de gent que hi vam anar, fins i tot fent cues als trams més estrets.

El Llobregat en btt

Ruta en bicicleta des del Prat de Llobregat a la Colònia Güell, per veure la Cripta de Gaudí. Ha sigut un recorregut facil i molt maco, al final s'ens ha fet curt.

Prat de Cadí 2

Pujada amb nens, al Prat de Cadí des d'Estana, amb ambient d'hivern però amb sol. Ha sigut un dia rodó.

Riera d'Argentona en btt 2

Ara si... Volta familiar desde Mataró fins a Dosrius, pujant per la Riera d'Argentona i per la Riera de Dosrius. Evitem el primer tram de la Riera, ja que esta feta un abocador de deixalles.

Riera d'Argentona en btt 1

Iimprovisació per fer una ullada al recorregut fins a Dosrius, pujant per la Riera d'Argentona, desde la platja de Mataró.

La Mola de Sant Llorenç del Munt

Hem pujat de nou a La Mola per un camí nou, molt interessant, passant per moltes de les seves agulles més emblemàtiques. Una suau nevada ens ha deixat un divertit final d'excursió.

Pic del Vent

Improvisat recorregut per arrivar al Pic del Vent des de una mica més amunt del poble de Caldes de Monbuí. El camí ha estat ple d'obstacles per la multitud d'arbres caiguts i en trams de creuament amb carreteres. Lo millor, el tram de pujada al Morro de Porc amb alguna cadena i unes grapes.

Caminada de la UAB per la Marató de TV3

Una curta caminada per l'Autonoma, per aportar el meu granet de sorra a la Marató de TV3. Hem pogut veure el lloc de feina i als companys d'una forma diferent. A veure si el proper any podem fer els 9 Km.

Turó Rodó i Serrat Rodó de Centelles

Un altre Rodó al sac. Matinal freda i amb vent, escurçada per les deu vegades que vaig haver de buscar els camins... Però, només, per la vista a sobre dels cingles de Bertí paguen l'esforç.

Volta pels rius Mogent i Congost en btt

Volta familiar pujant pel riu Mogent i baixant pel Congost, per coneixer els paisatges que tenim a prop de casa.

Repetició 13a Caminada del CET

Repetició de la 13a Caminada Popular per la Serralada Litoral. Aquesta vegada amb amics del club que no van poder fer-la i pel recorregut llarg.

 Teià-UAB (Dia de la bicicleta a la UAB)

Un dia per anar a la UAB de forma diferent. Al final ha sigut una mica aventura amb visita a un taller a Badalona inclosa...

Aplec de Sant Salvador del Bosc

Primera vegada que celebrem l'Aplec de Sant Salvador del Bosc de Llimiana. Acompayat pel Kike varem pujar, en un tres i no res, pel camí de les 100 corves.

13a Caminada per la Serralada Litoral

Segona edició de la caminada popular amb tota la Família!!! Fent el recorregut curt, els petits ho van fer bé, els grans van arribar demanant més... Proper any la llarga, sense rumiar-ho.

Can Cuc

Passejada fins a Can Cuc passant pel Castanyer d'en Cuc, l'arbre amb el tronc més gran de tota Catalunya.

Ruta del Ferro 3

El clàsic de l'estiu amb bicicleta i nens.

Sant Mateu

Pujada amb els nens a Sant Mateu per fer-nos la foto per la convocatoria d'Estelades al Cims. Anem fins a Sant Salvador a dinar.

De Vilanova a la Roca en btt

Improvisat dia de bicicleta seguin el Riu Mogent des de Vilanova del Vallès fins a la Roca del Vallès.

La Hastiala

Ascensió al Pic de la Hastiala des de Monsagro. Pujada i baixada exigent, ja que tota la part de la carena és per terreny amb pedres i matolls sense camí traçat. Amb una curta grimpada per fer el cim del Pico Ventana. Cim de la Comarca de la Sierra de Francia.

Vado la Viña

Reproducció de l'excursió que repetiem en bici o caminant, una o dues vegades cada estiu per anar al Riu Agueda des de Villar de Ciervo, per anar a banayar-nos al Vado la Viña. Un parell de vegades, també, hem anat per plantar la tenda i fer allà una nit d'estiu diferent...

Sant Amand

Excursió mensual amb els nens amb l'objectiu de fer un dels nous 100 cims.

Sant Feliu d'Estiula

Excursió dominguera a Sant Feliu d'Estiula. Amb Bany al matí i dutxa a la tarda. Seguint la ruta dels 7 gorgs.

Ruta del Mogent des de Vilanova aMontcada

Ruta planera aprop de casa per fer una matinal en bicicleta.

Estret d'Arnes

Curta, pero bonica, excursió per l'Estret d'Arnes. Sortint des de la zona recreativa de La Franqueta fins al final de l'estret.

Via Verda de la Terra Alta en btt

Ruta en btt amb el nens seguit la Via Verda de la Terra Alta des de Horta de Sant Joan fins a Benifallet. Tota de baixada, als grans ens ha faltat donar-li als pedals.

Roca del Castell

Impresionat bosc de faigs que en porta fins a la Roca del Castell al Santuari de Finestres. Pujant pel camí de Finestres i baixant pels Arcs.

Ruta del Cares

Caminada amb l'Arnau, seguit aquesta popular ruta pels Picos de Europa.

Via Verda del Tren Petit de Palamos

Ruta en btt amb els petits.

Puigsacalm

Pujada al Puigsacalm des de Joanetes, pels Ganxos Nous i baixada pels Ganxos Vells, amb els nens. Hem fet el desnivell perfectament mentre jugaven amb la neu que encara hi restaba a la part de dalt.

Magdalena Inferior Via Rataplan

Des del Monastir de Montserrat,  diumenge 28 de Juny del 2009.

Una via superequipada per a l'inici de la temporada d'escalada.

 

Turó d'Onofre 

Des de Cal Dimoni,  dimecres 1 de Abril del 2009.

 

Ruta de l'esquirol

Una volta a prop de casa, fent la ruta número 37 de la guia d’itineraris per  la Xarxa de Parcs Naturals.

 

Serra del Tos - Vall Fosca

Aprofitant la visita a la Vall m’he escapat un aparell d’horetes per trepitjar neu tot veient com surt el sol en un paratge idíl·lic i solitari.

 

Les Agudes

Havia deixat passar molt temps aquesta excursió, per poder fer-la amb neu. Aquest any amb neu perpetua al Montseny no es podia deixar passar l’ocasió.

 

Matagalls

La segona vegada que hem  pujat a la Creu de Catalunya, aquesta vegada amb la gent del CAU i amb el plaer de trobar força neu.

 

Puig de la Canal del Cristall

Hem fet el cim que per culpa de la neu varem deixar la primavera passada i que aquest hivern ens ha fet suar de valent.

 

La Mola

Una volta fins La Mola passant per la Cova del Drac.

 

Bastiments

Un cim improvisat en un dia que el vent va ser el protagonista.

 

Burriac

El primer cim amb el meu fill Arnau, no es pot demanar més a un diumenge solejat de novembre.

 

Campus d'excel·lència internacional U A B