Presentació

 

La diplomatura en Comunicació i Humanitats és un titol propi* de la Universitat Autònoma de Barcelona que aprofundeix en les problemàtiques del fet comunicatiu, especialment del periodisme i la comunicació audiovisual, des dels punts de vista ètic, filosòfic, antropològic, retòric i literari.

El seu objectiu és complementar i aprofundir la indispensable formació humanística que tant els estudiants de Periodisme com els de Comunicació Audiovisual adquireixen en el curs dels respectius graus, i a la vegada es proposa oferir una formació de postgrau de qualitat a aquells estudiants de ciències humanes i de ciències socials que vulguin establir ponts entre les seva formació d’origen i la problemàtica inherent al camp comunicatiu.

 

 

 

* Les diplomatures pròpies són títols amb vocació acadèmica avançada o bé professionalitzadora, avalats pel prestigi internacional de la Universitat Autònoma de Barcelona, però que en cap cas dónen accés al doctorat. Si busqueu una porta d'entrada a la recerca acadèmica, podeu consultar l'oferta de diplomatures i màsters oficials de la UAB aquí.

Campus d'excel·lència internacional U A B