Matrícula per cursos

 MeCoPH per a tothom

El MeCoPH ofereix a tothom l'opció de matricular-se als seus cursos solts. Si us agradaria aprofundir en el periodisme literari, o bé en l'escriptura audiovisual; si us voleu endinsar en la filosofia del llenguatge, en l'ètica i l'estètica dels mitjans audiovisuals o bé en les relacions entre la teoria literària i la comunicació mediàtica, podeu triar entre la nostra oferta de cursos.


MeCoPH al teu ritme

I per a tots aquells que vulgueu cursar el màster complet però preferiu anar-lo fent al vostre ritme, la matrícula per mòduls és la vostra opció. Obtindreu el títol un cop acabats tots els mòduls troncals i els d'una de les dues especialitats (60 crèdits), així com el treball de final de màster, que haureu de matricular un cop cursats tots el mòduls. Programa MeCoPH

Aquesta opció només és oberta a llicenciats o titulats de Grau en els àmbits de les ciències socials i de les humanitats.

Tingueu en compte que la disponibilitat dels mòduls està subjecta a l'oferta que el màster en faci en cada edició.


Oferta de cursos

Si voleu informació sobre tots els cursos, podeu accedir a l'apartat "CURSOS" del menú principal del web.


Preu curs 2014/15

Curs de 6 crèdits: 395 €
Curs de 9 crèdits: 585 €


Preu curs 2015/16

Curs de 6 crèdits: 450 €

Curs de 9 crèdits: 650 €

 

Matrícula

La matrícula es tanca 10 dies abans de la data d'inici del mòdul que escolliu. Per formalitzar-la, us heu de dirigir a l'Escola de Postgrau amb el vostre DNI, NIE o passaport (ep.matricula@uab.cat), o bé realitzar-la on-line. Les formes de pagament són la targeta de dèbit/crèdit o l'abonaré.

Campus d'excel·lència internacional U A B