MÀSTER

El Màster en comunicació, periodisme i humanitats ––alhora acadèmic i professional–– és un màster propi* de la Universitat Autònoma de Barcelona que es proposa complementar i aprofundir la indispensable formació humanística que tant els estudiants de Periodisme com els de Comunicació Audiovisual adquireixen en el curs dels respectius graus. De més a més, el màster es proposa oferir una formació de postgrau de qualitat a aquells estudiants de ciències humanes i de ciències socials que vulguin establir ponts entre la seva formació d’origen i la problemàtica inherent al camp comunicatiu, així com adquirir els coneixements i desenvolupar les aptituds pròpies de cadascuna de les especialitats proposades.

Aquest tronc educatiu es plasmarà en dues especialitats alternatives:

Periodisme Literari.

  • Aquesta opció s’adreça als estudiants que vulguin especialitzar-se en el coneixement, la recerca i la praxi del periodisme literari de qualitat, així com de les seves modalitats veïnes.

Escriptura i creació audiovisual

  • Aquesta opció s’adreça als estudiants que vulguin especialitzar-se en el coneixement, la recerca i la praxi de l’escriptura i creació de narracions audiovisuals, fictícies i factícies.

 

Contingut i assignatures
Professorat
Calendari i horaris
Preu i inscripció
Beques i finançament

 

* Els màsters propis són títols amb vocació acadèmica avançada o bé professionalitzadora, avalats pel prestigi internacional de la Universitat Autònoma de Barcelona, però que actualment no donen accés al doctorat. Si busqueu una porta d'entrada a la recerca acadèmica, podeu consultar l'oferta de màsters oficials de la UAB aquí.

Campus d'excel·lència internacional U A B