L’objectiu del Màster d’Estudis Àrabs Contemporanis (MEAC) és oferir una formació d’excel·lència en llengua, cultura i societats àrabs contemporànies que doni resposta a una creixent demanda social i institucional en experts regionals.

Impartit per professors arabòfons amb una sòlida trajectòria acadèmica i professional, el MEAC és actualment l'únic màster d'Europa d'aquestes característiques que utilitza l’àrab com a única llengua de docència. És també l’únic màster que proposa una progressió en l’aprenentatge de la llengua àrab d’un nivell B del Marc Europeu Comú de Referència (MECR) a un nivell C. 

A més a més de l’èmfasi en la llengua àrab, el MEAC es distingeix pel seu caràcter contemporani i pel seu compromís amb les societats àrabs actuals. En aquest sentit, el MEAC proposa una aproximació moderna i innovadora a la realitat múltiple i heterogènia del món àrab d’avui, situant en el centre del seu interès qüestions fonamentals com ara la diversitat cultural i religiosa, les noves formes d’organització familiar i social, el cosmopolitisme, la hibridació, els moviments de població, les reivindicacions i contestacions socials, els drets humans, la postmodernitat, etc.

meac-2banner_0.jpg

 

 Per descarregar-te el banner del MEAC, clica aquí.

Campus d'excel·lència internacional U A B