Empreses participants

Aquesta és la llista d'empreses que col·laboren en la XVII jornada Pont (2019).

Les empreses que participen en aquesta jornada Pont cal que facin les tasques següents:

  • Abans del dia 30/4/19 caldrà que cada empresa enviï a la coordinació de la jornada (master.tradumatica@uab.cat) la prova de traducció que voldrà que els alumnes facin abans de l'entrevista personal.
  • A partir del dia 1/6/19 les empreses trobaran al web de la jornada els CV i els llocs web dels alumnes. El mateix dia rebran rebran les proves de traducció completades pels alumnes que han mostrat interès a entrevistar-se amb l'empresa, que en cap cas no seran més de deu. L’empresa es compromet a entrevistar aquests deu alumnes durant la jornada Pont, revisar les proves de traducció i comentar-les durant l'entrevista.
  • Les empreses que participin en la jornada també tindran accés als CV de la resta d’alumnes participants. Així, si ho desitgen, podran contactar amb els perfils que puguin resultar d'interès per a l'empresa (per combinació de llengües, per formació, etc.).
  • El dia 20/6/19 les empreses es desplaçaran a la universitat per entrevistar personalment els alumnes. Les entrevistes duraran uns deu minuts i la coordinació de la jornada facilitarà les llistes d'alumnes amb l'ordre de les entrevistes.

Les entrevistes es faran a la Facultat de Traducció i d'Interpretació de la UAB (Campus de Bellaterra). Cada empresa disposarà d'una taula pròpia per a fer les entrevistes. Les aules són prou grans perquè les entrevistes es puguin fer simultàniament sense destorb. La dinàmica de les entrevistes és molt puntual i fluïda, de manera que en dues hores i mitja (aproximadament) l'empresa haurà pogut entrevistar tots els candidats.

Campus d'excel·lència internacional U A B