Iniciatives d'Educació Comunitària
a la ciutat de Barcelona

La Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona, el Consorci d’Educació, la FAPAC, el CJB, Rosa Sensat, la Federació d’Educació de Comissions Obreres i el CEESC ha impulsat el primer Mapa d’Educació Comunitària a la ciutat. Et convidem a fer-ne ús!

NOVA CRIDA A LA PARTICIPACIÓ: Ampliem l'abast del Mapa, recollint noves iniciatives! Pots dedicar un moment a respondre les preguntes que et facilitem en el següent link? https://goo.gl/forms/Ho1bO1QhBqwgo1ic2

CLICA LA ICONA PER DESPLEGAR EL MENÚ      //     PER AMPLIAR EL MAPA CLICA LA ICONA

Com utilitzar el Mapa?

En diferents colors segons la seva ubicació geogràfica, trobareu les experiències recollides al Mapa. En algun cas la referència ‘ABAST CIUTAT’ indica que l’experiència s’estén a més districtes de la ciutat.

Les experiències han estat definides pels seus protagonistes com a mostres d’Educació comunitària d’acord amb la següent definició: “L’educació comunitària és aquella que es dóna des de la comunitat, per a la comunitat i amb la comunitat. Per tant, no és una acció individual sinó el resultat d’un treball conjunt entre diferents agents del territori”.

Clicant a sobre de les icones tant de la llegenda a l’esquerra del mapa com en el mateix mapa visibilitzareu informació facilitada pels mateixos protagonistes sobre l’acció, així com dades de localització.

 

Ens ajudes a mantenir viu el Mapa?
Vols explicar-nos què fas en Educació Comunitària?

 


El Mapa recull més de 80 iniciatives i va ampliant el seu abast a mesura que ens faciliteu més informació sobre iniciatives d’Educació comunitària a la ciutat. En tens alguna per explicar-nos?

Un conjunt d’entitats ens hem aplegat per fer possible el Mapa d’Educació Comunitària de Barcelona. En ell volem que es vegin aquelles experiències d’educació comunitària que dia a dia realitzen tantes i tantes persones a la ciutat.

La Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) a través del Grup ‘Educació, famílies i comunitat’ en col·laboració amb l’Ajuntament de la ciutat, el Consorci d’Educació, la Federació d’Associacions de Mares i Pares d’Alumnes de Catalunya, el Consell de la Joventut de Barcelona, l’Associació de Mestres Rosa Sensat, la Federació d’Educació de Comissions Obreres i el Col·legi d’Educadores i Educadors Socials de Catalunya ho volem fer possible.

La proposta tracta de fer visible i posar en valor aquestes accions educatives i pretén construir un mapa del que tots plegats fem a la ciutat.

Pots dedicar un moment a respondre les preguntes que et facilitem en el següent link? https://goo.gl/forms/Ho1bO1QhBqwgo1ic2

Amb la informació que recollim mantindrem viu el Mapa!

 

Campus d'excel·lència internacional U A B