Enllaços

Any Joan Maragall 2010-2011

El món de Joan Maragall. Col·lecció visual de la vida i obra de l'autor. Pàgina de la Biblioteca de Catalunya que permet l'accés a la documentació digitalitzada de l'autor. Des del catàleg general de la Biblioteca de Catalunya es pot fer una cerca a limitant a l'Arxiu Joan Maragall. Permet veure el contingut total de la documentació. Trobareu la descripció arxivística del fons a la pàgina web de la biblioteca, a l'apartat Fons, amb un destacat per l'Arxiu Maragall.

Fundació Joan Maragall cristianisme i cultura.

Joan Maragall. Pàgina de l'Associació d'Escriptors en Llengua Catalana.

Joan Maragall a Lletra.

Joan Maragall a Enciclopèdia.cat

Joan Maragall a la Biblioteca Virtual Miguel de Cervantes.

Joan Maragall a Traces.

Joan Maragall a Visat, la revista digital de literatura i traducció del PEN català.

Joan Maragall traductor a Visat.

Joan Maragall a Culturcat.

Joan Maragall a Viquipèdia.

Joan Maragall a edu3.cat.

Joan Maragall a Endrets. Aquest projecte ofereix de cada autor català escollit una selecció de textos amb un petit comentari i la seva localització geogràfica.

Mapa literari català a Espais Escrits. Aquest projecte presenta a alguns autors catalans de forma bastant original. De cada autor ens ofereixen informació organitzada sota tres categories. Espais escrits ens ofereix un tast de textos i ens els situa geogràficament. Rutes literàries ens ofereix informació sobre rutes relacionades amb l'autor amb una selecció de textos i fotografies. I, per últim, Institucions ens ofereix informació sobre les institucions relacionades amb l'autor.

Enllaços seleccionats per Montserrat Gutiérrez

Campus d'excel·lència internacional U A B