DOCTORAT - LÍNIA EGIPTOLOGIA I PRÒXIM ORIENT

El Departament de Ciències de l’Antiguitat i de l’Edat Mitjana de la UAB, en col·laboració amb l’Institut d’Estudis del Pròxim Orient Antic de la UAB, ofereix el Programa de Doctorat en Cultures en Contacte a la Mediterrània. Aquesta titulació comporta quatre línies de recerca en el marc de les quals els estudiants realitzen la seva formació de doctorat i la seva tesi doctoral. 

La primera d’aquestes línies és la d’Egiptologia i Pròxim Orient Antic, que és la continuació natural del Màster Universitari en Egiptologia de la UAB i que permet als estudiants d’aquesta darrera titulació iniciar-se en la carrera investigadora i doctorar-se amb una tesi egiptològica dirigida per un especialista de la mateixa UAB, per un dels professors visitants o col·laboradors del Màster o, si s’escau, per un doctor aliè a la UAB especialista en la temàtica de la tesi.

Per a més informació, consulteu:

http://www.uab.cat/web/postgrau/doctorats/tots-els-doctorats/informacio-general/cultures-en-contacte-a-la-mediterrania-1345467765418.html?param2=1345674108150

Campus d'excel·lència internacional U A B