CONVOCATÒRIA DE SELECCIÓ PER FORMACIÓ EN CERAMOLOGIA EGÍPCIA-PDF

 

VIATGE A EGIPTE UAB 2020

L’IEPOA ha organitzat un viatge a Egipte per aquest proper estiu. Es faran dos grups, un en català i un altre en espanyol, que sortiran amb una setmana de diferència. Aquest viatge s’ofereix en el marc dels programes formatius en Egiptologia de la UAB, tant presencials com en línia (màster oficial i doctorat, diploma de postgrau propi, MOOCs i cursos d’especialització), però és obert a tots els públics i no requereix coneixements previs. D’altra banda, el viatge té com a objectiu donar suport a la recerca egiptològica de l’IEPOA.
 
Grup en català - 13-25 de juliol de 2020     Informació     Butlleta d'inscripció

Grup en espanyol - 20 de juliol-01 d'agost de 2020     Informació    Butlleta d'inscripció

28 ANYS D'EGIPTOLOGIA A LA UAB (1992 - 2020)

Aquest curs 2019-2020 els programes de postgrau en egiptologia de l’IEPOA de la UAB fan 28 anys. Durant aquest temps, s’han impartit ininterrompudament titulacions oficials (màster oficial, programes de doctorat) i titulacions pròpies (màsters i diplomatures de postgrau). És des d’aquesta llarga experiència en la docència universitària de l’egiptologia que avui dia la UAB ofereix el seu Màster Universitari Oficial en Egiptologia.

Estudia egiptologia amb nosaltres!

T’oferim la garantia d’una didàctica basada en els coneixements i mètodes egiptològics més actuals i d’una experiència docent àmplia i única en el panorama universitari català i espanyol.

 

Campus d'excel·lència internacional U A B