Registre de currículums del Departament de Traducció i Interpretació

El paper dels professionals en la formació universitària dels futurs titulats és fonamental. Per aquest motiu, el Departament de Traducció i Interpretació s'ha proposat obrir una porta de contacte amb el món professional. Aquest registre s'adreça a persones que tinguin una activitat professional relacionada amb la traducció, la interpretació o els estudis de l'Àsia Oriental i que vulguin dedicar algunes hores a la docència en l'àmbit universitari.

El Departament de Traducció i Interpretació participa en titulacions de grau i de postgrau relacionades amb l'àrea de Traducció i Interpretació i també dels Estudis de l’Àsia Oriental. Us convidem a consultar els plans d'estudi de les titulacions de traducció i interpretació i dels estudis d'Àsia Oriental (hi podeu accedir fent clic aquí) per tal de comprovar quines matèries podríeu impartir.

Aquest registre servirà únicament per a comunicar les necessitats docents del Departament en forma de professorat associat. És per això que s'orienta únicament a professionals. Per tal de poder optar a una plaça de professorat associat la UAB exigeix el compliment dels requisits següents:

- Haver cotitzat a la Seguretat Social durant almenys 24 dels darrers 48 mesos.

- Tenir una activitat professional principal en actiu.

 

ACCEDIR AL FORMULARI DE REGISTRE PER A ENVIAR-NOS LES TEVES DADES

(Les dades d’aquest registre només es faran servir amb la finalitat indicada. En cap cas s’utilitzaran per a altres propòsits ni es proporcionaran a altri.)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Campus d'excel·lència internacional U A B