INSTITUCIÓ / INSTITUCIÓN / INSTITUTION

 

Per poder tramitar la factura sol·licitada per la / el Sra / Sr .----------------------- que assistirà al congrés .....................necessitem que descarregui, completi i adjunti el següent document al final del formulari. La factura la realitzarem a nom de la institució, per aquest motiu necessitem que les dades que constin en el document siguin els de la institució i el segell d'aquesta. Si ja ha pagat, adjunti el comprovant de la transferència bancària. Recordi que és impresicindible haver realitzat la inscripció al congrès, abans de fer la sol·licitud de la factura.
Si té algun dubte contacti amb nosaltres: d.traduccio@uab.cat.

/

Para poder tramitar la factura solicitada por la/el Sra/Sr.----------------------- que asistirá al congreso …………………  necesitamos que descargue, complete y nos adjunte el siguiente documento al final del formulario. La factura la realizaremos a nombre de la institución, por este motivo necesitamos que los datos que consten en el documento sean los de la institución y el sello de esta. Si ya ha pagado, adjunte el comprobante de la transferencia bancaria. Recuerde que es impresicindible haber realizado la inscripción al congreso, antes de hacer la solicitud de la factura.
Si tiene alguna duda contacte con nosotros: d.traduccio@uab.cat.

In order to process the invoice requested by Mr./Ms./Mrs.-----------------------, who will be attending the ………………, please, download, complete and attach the following document at the end of the form. The invoice will be issued in the name of the institution. For this reason, the document must contain the information and the seal of the institution. If you have already paid, please attach a copy of the wire transfer. Remember that it is compulsory to have made the registration to the congress, before making the invoice application.
If you have any questions, please contact us: d.traduccio@uab.cat.

Files must be less than 10 MB.
Allowed file types: gif jpg jpeg png pdf.
Files must be less than 10 MB.
Allowed file types: gif jpg jpeg png pdf xls xlsx.
CAPTCHA
Aquesta pregunta es fa per comprovar si vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa.
9 + 0 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.
Campus d'excel·lència internacional U A B