Idea més emprenedora

XI Premi CIEU-FEiE 2020 a la idea més emprenedora

Bases del Premi

1. Presentació

El XI Premi CIEU-FEiE 2020 a la idea més emprenedora, organitzat des del Centre d’Iniciatives Emprenedores Universitàries (CIEU) juntament amb la Facultat d'Economia i Empresa (FEiE), la FUABformació, i la Fundació Alumni UAB, s'adreça a tota la comunitat universitària de la UAB, incloent també a aquells alumnes que ja s’han graduat.

2. Objectius

L’objectiu principal és fomentar l’esperit emprenedor i la innovació en l’àmbit universitari.

3. Qui hi pot participar?

La participació al premi està oberta als estudiants de la UAB, independentment del curs o titulació al que estiguin matriculats. A més, els graduats de la UAB, independentment de la titulació que hagin cursat, també hi poden participar.

S’hi pot optar de forma individual o en equip. Els participants poden presentar màxim una idea (ja sigui de forma individual o en equip). Pel que fa als graduats (categoria Alumni), s'hi pot participar, individualment o en grup, amb un mínim d’un graduat de la UAB.

4. Criteris de valoració

El jurat considerarà, entre d’altres, els següents criteris:

• Originalitat i grau d'innovació de la idea.

• Adequació del perfil de l’emprenedor o complementarietat de l’equip emprenedor.

• Coneixement del producte/ servei.

• Coneixement dels clients potencials i de la competència.

• Implementació de la idea.

• Viabilitat tècnica i econòmica del projecte.

5. Què cal fer per participar-hi?

•Formalitzar la fitxa de participació que trobareu en el següent enllaç,  i el full de registre d’emprenedors/es del CIEU en aquest enllaçabans de l’1 de desembre de 2020.

6. Confidencialitat

El CIEU garanteix als participants que les idees presentades es tractaran amb absoluta confidencialitat. Qualsevol ús que no estigui relacionat amb els objectiusd’aquesta convocatòria es farà amb l’autorització prèvia dels emprenedors/es.

7. Jurat

El jurat del Premi es composa d’experts/es reconeguts/des del món universitari i empresarial.

8. Acte celebració del Premi i reconeixements

El Premi es celebrarà el proper dijous 10 de desembre del 2020 a les 16.15h, a la sala d'actes de la Facultat d'Economia i Empresa.

El Premi consta d’un certificat que acredita els/les guanya-dors/es i d’una dotació econòmica de 2.500 Euros, repartida en 4 categories: 

(a) Categoria FUABformació:

tindrà 1er, 2on i 3er lloc, amb una dotació econòmica de 250, 150 i 100 Euros, respectivament. 

(b)Categoria Facultat d’Economia i Empresa:

tindrà 1er, 2on i 3er lloc, amb una dotació econòmica de 250, 150 i 100 Euros, respectivament. 

(c) Categoria resta de la UAB:

tindrà 1er, 2on i 3er lloc, amb una dotació econòmica de 250, 150 i 100 Euros, respectivament.

Cada membre dels equips premiats a les categories (a), (b) i (c) haurà d’enviar un compte de pagament a la FUAB per a poder iniciar el tràmit del cobrament.

(d) Categoria Alumni: comptarà amb dos àmbits, el general i el d'impacte social i sostenibilitat, cadascun amb una dotació econòmica de 500 euros. La dotació econòmica de la categoria Alumni prové de la col·laboració de la Fundació Alumni UAB amb Caixa d’Enginyers. Aquesta aportació serà realitzada per transferència bancària al compte que la persona premiada haurà d’obrir com a titular a la Caixa d’Enginyers.​

9. Observacions

La presentació al Premi suposa l’acceptació d’aquestes bases. Qualsevol aspecte que no estigui previst en les esmentades bases serà resolt per l’equip del CIEU.

10. Dubtes

Per a qualsevol qüestió referent al Premi podeu contactar amb: 

CIEU

Edifici Blanc.

Vila Universitària

Telèfon: 663.090.323

Correu: cieu.fuab@uab.cat

http://pagines.uab.cat/cieu

Bases en PDF.

Fitxa de participació en PDF.

X Premi CIEU-2019 a la idea més emprenedora

Persones guanyadores: Lissette Cruz i Judit Granados (1er lloc, categoria FUABformació); Laura Sánchez i Phuong Dang Lan (2on lloc, categoria FUABformació); Luciano Hildebrand Peñuela, Anna Seidl i Fátima Maroun (3er lloc, categoria FUABformació); Luis Manuel Blanco Moreno, Tito Campos Chanca i Xavier Vergara Ruiz (1er lloc, categoria Facultat d’Economia i Empresa); Abril Aguilar,Emma Costa i Àlex García (2on lloc, categoria Facultat d’Economia i Empresa); Francesc Sebastianes Raposo i David Gutiérrez Teva (3er lloc, categoria Facultat d’Economia i Empresa); Roger Castellnou Pascual, Laura Martín Duarte i María Urquizu García (1er lloc, categoria Resta de la UAB); Salvador de Sitjar de Togores (2on lloc, categoria Resta de la UAB); Raquel Mir, Xavi Domingo i Marc Ballesté (3er lloc, categoria Resta de la UAB); Eduard Blasi Casagran, Aventí Bonson i Joan López (categoria Alumni UAB)Jordi Bañeras (categoria Alumni UAB – Impacte Social i Sostenibilitat).

Jurat: Sebastián Aparicio (CIEU)​, Eva Miquel (Alumni UAB)​, Maria Noguera (CIEU-EUTDH), Andreu Turró (CIEU) i David Urbano (CIEU i Facultat d'Economia i Empresa).

Ricard Castellet, de Barcelona Tech City, así com Bàrbara Ruiz, Emprenedora del Livingit van pronunciar la conferència del Premi.

Bases Premi

Acta Premi.

Fotos Premi.

Nota de Premsa FUAB, FEiE.

 

PREMIS ANTERIORS A LA IDEA MÉS EMPRENEDORA

IX Premi CIEU-2018 a la idea més emprenedora

Persones guanyadores: Luciano Hildebrand Peñuela (1er lloc, categoria FUABformació); Ziyi Zeng, Anna Pirotti i Antonio Díaz (2on lloc, categoria FUABformació); Paula Santos Guarch, Òscar Montes Recasens i Sílvia Vàzquez Figuerola (3er lloc, categoria FUABformació); Jessica Navarro, Adrián Rodríguez, Gemma Guerrero, Carla Ribas i Jordi Josep Fernández (1er lloc, categoria Facultat d’Economia i Empresa); Elisabet Tena Alarcon, Sara Pacheco Blázquez, Javier González Mecías i Lamia Elaouni (2on lloc, categoria Facultat d’Economia i Empresa); Josep Arguimbau Marques (3er lloc, categoria Facultat d’Economia i Empresa); Alba Arnal Madrid, Isaac Taberner, Shuyi Meng, Sicong Xu, Sara Manso Cano i Uxue Derteano Guinea (1er lloc, categoria Resta de la UAB); Jiaqi Zhou (Lisa) i José Andrés Aguilar Pizarro (2on lloc, categoria Resta de la UAB); Ariana del Pilar García Bardales i Jorge Alexander García Díaz (3er lloc, categoria Resta de la UAB); Gerard Vilanova Godoy (categoria Alumni UAB); Elena Trias de Bes Agell i Marta Ubach Palou (categoria Alumni UAB – Impacte Social i Sostenibilitat).

Jurat: Sebastián Aparicio (CIEU)​, Eva Miquel (Alumni UAB)​, Maria Noguera (CIEU-EUTDH), Andreu Turró (CIEU) i David Urbano (CIEU i Facultat d'Economia i Empresa).

Anna Cañadell, del equip fundador de Trip4real i soci fundadore amd Alba Garcia de B·COME, así com Manuel Alfranca i Clara Torralbas, Emprenedors del Grau LEINN, Universitat de Mondragón van pronunciar la conferència del Premi.

Bases Premi.

Acta Premi.

Fotos Premi.

Nota de Premsa FUAB, FEiE, Alumni.

 

VIII Premi CIEU-FUABformació 2017 a la idea més emprenedora

Persones guanyadores: Victoria Peco, Julia Marun, Leonardo Eskenazi i Gabriel Délano (1er lloc, categoria FUABformació); Patricia Brito, Nataly Díaz, Dongyang Li i Katerina Sotiriou (2on lloc, categoria FUABformació); Judith Mulleras, Vianibelis Santana i Esther Nualart (3er lloc, categoria FUABformació); Joan Oller i Omar Moreno (1er lloc, categoria Resta de la UAB); Ariadna Aguilera, Mariluz Garzón, Ariadna Mora i Carlos Zarallo (2on lloc, categoria Resta de la UAB); Alex Allan, Marta Garrido i Laia Suelves (3er lloc, categoria Resta de la UAB).

Jurat: Maria Noguera (CIEU-EUTDH), Andreu Turró (CIEU), Sebastián Aparicio (CIEU) i David Urbano (CIEU).

Xavier Codó, CEO de iCar Vision, así com Aitana Lorenzo i Jairo Vázquez, fundadors de l'Escola Somnis i CrossFit Cerdanyola van pronunciar la conferència del Premi.

Acta Premi.

Fotos Premio.

Nota de Premsa (Sala de Premsa UAB).

 

VII Premi CIEU-FUABformació 2016 a la idea més emprenedora

Acte celebrat el dia 1 de desembre de 2016 a l’Hotel Campus UAB, Sala Lluís Vives I

Persones guanyadoresFederico Cristallini, Veranika Hancharyk, Ziyue Jiang, Huiling Wang i Lucy Velasco (1er lloc, categoria FUABformació); Òscar Mas Sanz i Miquel Bravo Pérez (2on lloc, categoria FUABformació); María Nieves Ferrer Riera, Patricia Ochoa Virreira, Wang Junyou, Lin Lin i MengXue Wang (3er lloc, categoria FUABformació); Carlos Alonso Martínez, Ivan Bruzzoni Flores, Maria Alejandra Cañas Cuartas i Amador Guitart Estany (1er lloc, categoria Resta de la UAB); Maria Urquizu García, Olga Martínez Meliá, Carolina Rubio Mondejar, Laura Martín Duarte i Marina Torres Torres (2on lloc, categoria Resta de la UAB); Guillermo Alcover Andreu, Randy Lucas Dotel, Eric Sánchez Martínez, Enrique Sánchez Murillo i Sergio Yeste Sarrias (3er lloc, categoria Resta de la UAB).

Jurat: Maria Noguera (CIEU-EUTDH), Andreu Turró (CIEU), Sebastián Aparicio (CIEU) i David Urbano (CIEU).

Joan Iniesta, CEO de Ubiqme, i Ernest Lara, Director Executiu de Richi Social Entrepreneurs (RSE), van pronunciar la conferència del Premi.

Acta Premi.

Fotos Premi.

Noticies en Premsa (elEconomista.es).

Noticies en Premsa (Sala de Premsa UAB).

 

VI Premi CIEU-FUABformació 2015 a la idea més emprenedora

Acte celebrat el dia 1 de desembre de 2015 a l’Hotel Campus UAB, Sala Lluís Vives I

Persones guanyadores: Miriam Benítez; Julia Mateos; Natalia Muñoz; Yumara Molina; Sandra Rodríguez; Andrea Pérez i Sarah Horvath (categoria FUABformació a la “millor idea naixent”); Francisca Herrera; Beatriz Serrano Rodado; Javier de Diego; Carles Sayegh Farran i Chaxxiraxi R. Méndez (categoria FUABformació a la “millor idea consolidada”); Daniel Melenchón Ibáñez i Irene Moreiro Martínez (categoria Resta de la UAB a la “millor idea naixent”); i Albert Ávila Català; Jonathan Ayala González; Marc Gorrea Piñol; Arnau Guix i Santandreu i Yeray Pérez Martínez (categoria Resta de la UAB a la “millor idea consolidada”).

Jurat: Maria Noguera (CIEU-EUTDH), Andreu Turró (CIEU), Sebastián Aparicio (CIEU) i David Urbano (CIEU).

Igansi Capellà Ballbé, Vicepresidente de Comunicación Corporativa de Broomx.com, va pronunciar la conferència del Premi

Acta Premi.

Fotos Premi.

Nota de Premsa.

 

V Premi CIEU a la idea més emprenedora 2014

Acte celebrat el dia 15 de desembre de 2014 a l’edifici de les escoles FUAB

Persones guanyadores: Marta Olivella, Jordi Roca i Anna Ibáñez (EUTDH); Ángel García, Daniel González i Cristian Moreno (UAB).

Jurat: Maria Noguera (CIEU-EUTDH), Andreu Turró (CIEU), David Urbano (CIEU).

Eduard Agut,fundador entre d'altres de circoviral.com, va pronunciar la conferència del Premi

Acta Premi.

Fotos Premi.

 

IV Premi CIEU a la idea més emprenedora 2013

Acte celebrat el dia 16 de desembre de 2013 a l’EUTDH

Persones guanyadores: Sarah Samsó i Valeria Muscatelo (EUTDH), Marc Bohigas, Vito Garcia, Beatriz Nicolás i Bàrbara Soler (UAB).

Jurat: Maria Noguera (CIEU-EUTDH), Andreu Turró (CIEU-EUTDH), David Urbano (CIEU-EUTDH), Francesc Uroz (CIEU-EUTDH).

Jaume Valldeperas,fundador d' OK Barcelona Tours, va dur a terme la conferència del Premi

Acta Premi.

Fotos Premi.

 

III Premi CIEU a la idea més emprenedora 2012

Acte celebrat el dia 11 de desembre de 2012 a l’EUTDH

Participants: 13 idees de participants de l’EUTDH i 15 idees de participants de la resta de la UAB.

Premi: 450 euros pels equips guanyadors; un viatge al Marroc per cortesia del Grup Xaluca tant pels equips guanyadors com pels finalistes, així com certificats pels premiats. 

Jurat: Elisabeth Ferri (CIEU-EUTDH), Maria Noguera (CIEU-EUTDH), Andreu Turró (CIEU-EUTDH), David Urbano (CIEU-EUTDH), Francesc Uroz (CIEU-EUTDH).

Lluís Pont, co-fundador del Grup Xaluca, va pronunciar la conferència del Premi

Acta Premi.

Fotos Premi.

 

II Premi CIEU a la idea més emprenedora 2010

Acta celebrat el dia 14 de desembre de 2010 a l’EUTDH 

Participants: 16 idees de participants de l’EUTDH i 32 idees de participants de la resta de la UAB.

Premi: 450 Euros pels equips guanyadors; certificats pels guanyadors i finalistes.

Jurat: Elisabeth Ferri (CIEU-EUTDH),   Maria Noguera (EUTDH), David Urbano (CIEU-EUTDH), Francesc Uroz (EUTDH).

Iván Caballero, CEO i cofundador de Muuby va pronunciar la conferència del Premi

Acta del Premi.

Fotos del Premi.

 

I Premi CIEU a la idea més emprenedora 2009

Acte celebrat el dia 15 de desembre de 2009 a l’EUTDH 

Participants: 19 idees de participants de l’EUTDH i 27 idees de participants de la resta de la UAB.

Premi: 450 Euros pels equips guanyadors i la inscripció gratuïta a la Revista Emprendores durant l’any 2010; certificats pels equips guanyadors i finalistes.

Jurat: Claudia Alvarez (CIEU-EUTDH),   Maria Noguera (EUTDH), David Urbano (CIEU-EUTDH), Francesc Uroz (EUTDH).

Jordi Morcillo, Director de Màrqueting de l'empresa catalana Skeyndor va pronunciar la conferència del Premi

Acta del Premi.

Fotos del Premi

 

Campus d'excel·lència internacional U A B