Mensagem de erro

Warning: array_key_exists() expects parameter 2 to be array, null given in theme_image_formatter() (line 605 of /home/oaid/drupal7/versions/drupal-7.92-pagines/modules/image/image.field.inc).

Desfacer a vida: biografía, autobiografía e xénero na literatura galega. Rosalía de Castro, Blanco Amor, Xohana Torres e Mª Xosé Queizán

Demà, 7 de juny, tindrà lloc la conferència "Desfacer a vida: biografía, autobiografía e xénero na literatura galega. Rosalía de Castro, Blanco Amor, Xohana Torres e Mª Xosé Queizán" a càrrec del professor Álex Alonso Nogueira (Brooklyn College, CUNY).

Alonso Nogueira està especialitzat en la història intel·lectual de la segona meitat del segle XIX i en la literatura del Modernisme. La seva recerca actual se centra en el regionalisme i el nacionalisme en la literatura espanyola. Actualment estudia la creació d'institucions literàries en l'Espanya del període Modernista i la seva publicació més recent és un article sobre cròniques espanyoles de la Gran Guerra, «Ricardo León, a la sombra de las águilas». Entre les seves publicacions destaquen estudis dedicats a Manuel Murguía, Juan Ramón Jiménez, Castelao, Torrente Ballester o Blanco Amor.

L'acte serà a les 12h a l’aula 204 de la Facultat de Filosofia i Lletres (UAB), i l'organitza el Mínor en Estudis Gallecs de la UAB en col·laboració amb els Estudis Gallecs i Portuguesos de la UB.

desfacer_a_vida.jpg

Campus d'excel·lència internacional U A B