Mensagem de erro

Warning: array_key_exists() expects parameter 2 to be array, null given in theme_image_formatter() (line 605 of /home/oaid/drupal7/versions/drupal-7.92-pagines/modules/image/image.field.inc).

Estudar português na UAB

Versión en castellano

Minor

Mínor en Estudis Portuguesos

El portuguès és una llengua d’àmbit global: parlada als cinc continents i instrument oficial als principals organismes internacionals. En aquest Minor l’estudiant tindrà accés i competència bàsica d’aquesta llengua, així com una aproximació sòlida a la diversitat cultural que s’expressa en portuguès.

Què és un mínor?

Un mínor és un itinerari d'universitat organitzat per un centre de la UAB, adreçat a estudiants de diferents titulacions de grau i que té com a finalitat que l'estudiant assoleixi competències pròpies d'un àmbit diferent del que constitueix el nucli principal de la seva titulació de grau, utilitzant assignatures d'altres plans d'estudis.

Si se superen els crèdits necessaris establerts al pla d'estudis del mínor:

  1. S'acredita al SET (suplement europeu al títol).
  2. Els crèdits cursats al mínor formen part del total de crèdits necessaris per obtenir el títol de grau i tenen consideració de crèdits optatius d'aquest pla d'estudis del grau.

Objectius concrets

L'objectiu del mínor d'Estudis Portuguesos és oferir una formació bàsica en llengua i cultura per tal que l'estudiant es pugui apropar a la diversitat lingüística i cultural dels pobles de llengua portuguesa, i adquireixi habilitats i competències lingüístiques per poder desenvolupar-se amb eficàcia en entorns professionals i culturals on el portuguès sigui present i conèixer-lo sigui imprescindible.

Perfil de l'estudiant

Aquest mínor s'adreça a estudiants de grau de la UAB que vulguin assolir una competència lingüística en llengua portuguesa, així com uns coneixements de la diversitat cultural en portuguès.

No hi poden accedir els alumnes de la Facultat de Traducció i Interpretació que hagin triat el portuguès com a llengua C.

Pla d'estudis

El pla d’estudis consta de 36 crèdits, i l'estudiant n’ha de cursar 30, distribuïts en dos cursos acadèmics. El primer any s’han de cursar obligatòriament Idioma Modern I i Idioma Modern II.

 

Assignatures

100042

Idioma Modern I. Portuguès

100051

Idioma Modern II. Portuguès

101406

Idioma i Traducció C1 (Portuguès)

101397

Idioma i Traducció C2 (Portuguès)

101415

Literatura Estrangera per a Traductors (Portuguès)

Contacte:

Centro de Língua Portuguesa/Camões, IP em Barcelona

i.camoes.fti@uab.cat

https://www.uab.cat/web/estudiar/minor-en-estudios-portugueses-1345657859789.html

Campus d'excel·lència internacional U A B