Error message

Warning: array_key_exists() expects parameter 2 to be array, null given in theme_image_formatter() (line 605 of /home/oaid/drupal7/versions/drupal-7.92-pagines/modules/image/image.field.inc).

Rio de Janeiro i l'explosió carioca

rio_0.jpg

Demà, 13 de juliol, el Centre Cívic de Trinitat Vella organitzarà l'activitat "Rio de Janeiro i l'explosió carioca", que forma part del cicle "Viatges des del sofà". A partir de les 20h es podrà accedir lliurement a la terrassa de l'espai Foradada, on a les 20.30h començarà l'acte, que consistirà en una combinació de lectures de textos d'autors brasilers en portuguès i en castellà, una entrevista a un sociòleg brasiler i una demostració de capoeira, entre d'altres mostres de cultura brasilera.

Aquest acte comptarà amb la presència del becari del Centro de Língua Portuguesa / Camões, IP em Barcelona, Ricard Soler, que participarà en les lectures dramatitzades en llengua portuguesa.

En aquest enllaç podeu consultar-ne tots els detalls:

https://ajuntament.barcelona.cat/ccivics/trinitatvella/p/20607/rio-de-janeiro-i-lexplosi-carioca#

No és el primer cop que el Centro de Língua Portuguesa / Camões, IP em Barcelona participa en aquest cicle. L'any 2015 va col·laborar-hi llegint poesia en portuguès en la sessió dedicada a la ciutat de Lisboa. Podeu veure imatges i llegir un resum d'aquella sessió al següent enllaç:

https://institutocamoesbarcelona.blogspot.com.es/2015/07/lisboa-i-la-literatura-de-viatges_9.html.

Campus d'excel·lència internacional U A B