Error message

Warning: array_key_exists() expects parameter 2 to be array, null given in theme_image_formatter() (line 605 of /home/oaid/drupal7/versions/drupal-7.92-pagines/modules/image/image.field.inc).

East Coast/West Coast: Sensibilidade

Avui, dia 27 d’abril, a les 19h l'associació Arquitectes per l'Arquitectura organitza, a Lisboa, la dotzena i última sessió del cicle de conferències patrocinat per Trespa, al voltant de la temàtica "sensibilitat". La trobada serà el Salão Nobre del Palau Sinel de cordas (Campo Santa Clara, 144).

Hi participarà l’estudi català Liebman-Vilavecchia, i els portuguesos Nuno Brandão Costa i SAMI Arquitectes. Cada ponent disposarà de 20 minuts per explicar la seva obra.

Moderarà la taula Martí Amargós, arquitecte i màster a Columbia University. Durant la xerrada, intentarà abordar als equips per intentar esbrinar-ne les inclinacions cap a allò del que ningú parla però alhora tothom en algun moment cerca: la sensibilitat en el projecte arquitectònic mitjançant llums, formes, materials, artificis.

La cloenda del cicle ‘EAST COAST / WEST COAST: Arquitectura entre Barcelona i Lisboa’ anirà a càrrec de l’arquitecte eivissenc Elías Torres, soci juntament amb Jose Antonio Martínez Lapeña de l’estudi d’arquitectura Martínez Lapeña-Torres Architects.

sensibilidade.jpg

Campus d'excel·lència internacional U A B