Skip to Content

Secció sindical UGT

Universitat Autnoma de Barcelona

Bones Vacances!!!

Bones Vacances!!!

Un altre curs que s'acaba i un altre estiu que comença...sembla que de moment això no ens ho han tret.

Aquest curs hem viscut alguns canvis en l'equip gerencial i algunes sentències guanyades als tribunals. Lluitar serveix per remoure consciències i això ens ha d'encoratjar.

Que no tot està guanyat? Cert. Que no tot està perdut? També. La realitat la hem d'anar construint cada dia a cop de voluntat i bona predisposició entre tots, ja que aquesta és sempre la manera d'acostar postures.

A la UAB hi ha en aquests moments 6 forces sindicals representant els interessos dels diferents col•lectius. 6 forces que, en ocasions no estem d'acord en els mètodes o en les prioritats o en les agendes, però sí tenim totes una voluntat comuna i és ferma: la de representar la veu d'aquells que cada dia fem UAB per aconseguir que les coses millorin al nostre voltant i defensar una Universitat Pública i de Qualitat per a tothom.
I tothom vol dir TOTHOM: per als alumnes, que mereixen la millor educació; per als seus pares, que mereixen unes tasses acadèmiques justes, per als treballadors del PAS, que mereixen el reconeixement dels seus esforços per estar a l'alçada de l'excel•lència de la que la universitat fa gala a tot arreu; per als treballadors del PDI, que mereixen el reconeixement dels seus esforços per proporcionar la millor educació amb els millors sistemes quan les retallades estan destrossant les oportunitats de reciclatge, i en general de totes les persones que conformen la nostra comunitat (i en aquests moments estem recordant al personal de les empreses subcontractades que tenim al voltant i que ens ajuden a que les coses funcionin també cada dia).

Tots fem la UAB. I tots la continuarem fent i la continuarem tirant endavant amb ganes perquè som treballadors públics i aquesta és la nostra senya d'identitat: el servei als demés.

Per això us desitgem a tots unes bones ( i ben merescudes) vacances d'estiu, perquè gaudiu del vostre temps amb la vostra gent i torneu amb energies renovades a continuar donant el millor de vosaltres un altre any...igual que des de la UGT ens comprometem a donar-vos a tots el millor de nosaltres per ajudar-vos a fer la vostra feina amb més comoditat.

A tots i totes, gràcies per el vostre esforç i el vostre suport...i fins el Setembre

Contingut sindicat