Skip to Content

Secció sindical UGT

Universitat Autnoma de Barcelona

Abonament del Plus Menjador

Us comuniquem que a la darrera reunió informativa del passat 8 de setembre, on es reuneix la JPF amb RRHH, varem preguntar com està el tema de la part meritada del Plus Menjador de 2012 donat que encara no ha estat abonada, no ens havien dit res de la nostra reclamació, i tenim coneixement de que des de Gestió Horària s’han fet gestions al respecte.


La resposta de RRHH va ser que està tot preparat per abonar-la però no ens van saber dir quan tenen pensat fer-la efectiva. Nosaltres varem demanar que ho liquidessin el més aviat possible.


Des d’UGT volem remarcar que aquesta part ens toca a tots els treballadors i treballadores de la UAB i, que als PDI que reben tiquets menjador, els van cobrar, i que si des de l’Equip de Govern es funcionés com cal, s’hauria d’haver abonat de forma natural al 2013, sense la necessitat de que UGT interposés un Recurs Administratiu. Perquè en temps tan durs de retallades, hem de demanar el que ens toca per dret?!!!


Per tot això, els membres que treballem a la Secció Sindical d’UGT volem remarcar la importància que té la feina de estar a sobre i alerta per no deixar passar cap vulneració dels nostres drets.
 

Us garantim que estem  treballant en aquest sentit, i que també és molt important la col·laboració de tots i totes.
 

Volem saber que passa al campus! Volem que l’Equip de Gerència ens doni data de pagament!

Contingut sindicat