Tipografia 2.0

Design Assembly / Typography.
Grup de discussió administrat per professionals del disseny i la creació.
FormFiftyFive . Blog de disseny amb una secció dedicada a la tipografia i a notícies relacionades. Swiss Legacy. Blog centrat en tipografia, disseny gràfic i materials que puguin resultar "inspiracionals".   LOKi design.
Revista en PDF.
  I love typography . Blog del dissenyador John Boardley i un dels més populars referents a fonts i tipografia. Popularitat aconseguida mitjançant els seus consells, tuorials, notícies i entrevistes.   Type Directors Club. Organització internacional per l'excel·lència en el disseny tipogràfic.  
Type for you. Blog que recull notícies, recursos gratuïts i material per despertar la vostra inspiració   Font Magazine.
Revista en PDF.
Typeverithing. Interessant blog sobre retolació tipogràfica en totes les seves formes i colors. Ordenat i fàcil d'utilitzar conté infinitat d'imatges en les que segurament trobareu més d'una inspiració. Typophile
Comunitat online sobre tot el relacionat amb la tipografia.
  Tipografía es mucho más que eso del Word. Webinar a SocialBiblio    Monográfica.org: revista temática de diseño. El número 04 està dedicat a la tipografia.  Don Serifa. Blog sobre tipografia, impressió i disseny editorial
 preEdició. Recursos de tipografia i edició per autors.   Tipografia i marques i ornaments a la pàgina de Bibliologia i Cultura Escrita de la Biblioteca d'Humanitats de la UAB.    

 

Typography. Presentació en Prezi per Travis Hitchcock

 

 

Campus d'excel·lència internacional U A B