Enllaços

   El canto de la Sibila de Mallorca: Pàgina de la Unesco on podem consultar tota la documentació relacionada amb la seva inscripció a la Llista Representativa del Patrimoni Cultural Immaterial de la Humanitat. Inclou fotografies i un vídeo.

   La Sibil·la: En aquesta pàgina del Consell de Mallorca es fa una síntesi de la història, el text i la música del cant de la Sibil·la a Mallorca.

   El Cant de la Sibil·la a les Matines de Nadal: El canonge de la catedral Pere-Joan Llabrés Martorell fa una detallada descripció de la història del cant de la Sibil·la dins la litúrgia de la catedral.

   El Cant de la Sibil·la: El web festes.org està especialitzat en cultura popular catalana i, més concretament, en festes populars. En aquest enllaç trobareu una breu explicació del cant de la Sibil·la i enllaços a webs sobre celebracions locals. Dins de festes.org, hi ha una altra pàgina que recull més enllaços.

   Matines i el cant de la Sibil·la: El directori de webs relacionades amb Mallorca MallorcaWeb fa un breu reportatge sobre el cant de la Sibil·la a les esglésies de Mallorca i ofereix enllaços a enregistraments d'àudio i de vídeo.

Campus d'excel·lència internacional U A B