Secció de Geologia de la UAB

IniciWeb acadèmica dels estudis de Geologia
 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 

   Cursos d'estiu de geologia a Tremp

Formulari d'inscripció

                                                                                             

cid:image001.jpg@01CF3155.98099620                                                                                       cid:image002.jpg@01CF3155.98099620         logopedrescolor 

 

 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Cursos d'idiomes per a geòlegs al Colgeocat

 

 

Des del Col·legi de Geòlegs són conscients de que actualment les nostres possibilitats laborals passen per sortir al món exterior a treballar. Aquest fet ens obliga a assolir un coneixement en llengües estrangers suficient en l’àmbit professional i comercial. Per això, han organitzat per aquest mes de juliol un curs intensiu d’anglès que, segons la demanda, podria també estendre’s al francès.

Les classes s’impartiran de dilluns a divendres, de 16:00h a 20:00h, a partir del dia 1 de juliol, fins a final de mes, a la seu del nostre col·legi del carrer Casp 130, edifici COACB.

S’efectuarà una prova de nivell el dia 23 de juny, a les 17:00h, per determinar el gruix d’alumnes d’un perfil similar, amb coneixements bàsics d’anglès però que no poden comunicar-se amb fluïdesa. Les persones interessades en realitzar la preinscripció per la prova de nivell només cal que enviïn un correu indicant nom, cognoms, telèfon i adreça mail ainfo@colgeocat.org o trucar al 93 425 06 95, indicant també si estan interessades en el curs intensiu d’anglès o de francès.

El curs pretén assolir coneixements en:
-          Terminologia tècnica i de construcció.
-          Vocabulari de treball quotidià.
-          Expressions per relacions socials.
-          Terminologia per presentacions i  reunions de treball.

El curs en francès, inicialment, es planteja des d’un nivell de coneixements més bàsic però finalment sempre s’ajustarà al perfil majoritari que els alumnes demostrin en la prova de nivell.  

Els preus seran:
-          350€ per col·legiats i estudiants “carnet jove” del COLGEOCAT i
-          500€ per a la resta d’alumnes.
 
Atenció! Les places són limitades. Per tant, es seguirà escrupolosament l’ordre de preinscripció i pagament de la matrícula per omplir la prova de nivell i els grups d’alumnes de màxim 12 – 15 persones.

Esperem que el curs sigui d’interès i sigui una oportunitat de formació en una eina que ens és imprescindible.

#_TUETSCOLGEOCAT  -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 

Desde l'ICP fan crida per voluntariat

Persona contacte: Laila Pilgren / voluntariat@icp.cat

Crida 1: Excavación paleontológica en Lanzarote (ref: A.S.)

  • DESCRIPCIÓ DE L’ACTIVITAT: Trabajo de campo en una excavación al aire libre.
  • LLOC: Lanzarote (no se pagará transporte hacia Lanzarote, pero sí alojamiento y manutención)

Crida 2: Triatge de sediments (Ref: D.M.A.& Eoceno/R.M.)

  • DESCRIPCIÓ DE L’ACTIVITAT: -Triatge de restes de micromamífers a partir de concentrats procedents del rentat de sediments fossilífers.
  • LLOC: UAB

Crida 3: Documentación (ref: M.F. N&Q)

  • DESCRIPCIÓ DE L’ACTIVITAT: Organización y gestión de documentos.  Concretamente, escanear artículos científicos.
  • LLOC: UAB