Skip to Content

QUARKpoesia

Universitat Aut騨oma de Barcelona

Presentaci贸

Què és «QUARKpoesia»?

QUARKpoesiaés un col·lectiu sense ànim de lucre vinculat alDepartament de Traducció i d'Interpretacióde laUABi a l'associació culturalCultura en Viuque treballa per a la promoció de poetes i escriptors poc coneguts en llengües poc traduïdes, com també per a l’intercanvi d’idees i obres poètiques.Els seus objectius s贸n: promoure poetes en llengua catalana i establir intercanvis amb poetes d鈥檃ltres llocs del m贸n. QUARKpoesia 茅s una entitat bessona de l鈥Aula de Poesia de Barcelona.

((( V脥DEO RECOPILATORI - 5 ANYS DE QUARKpoesia amb actuacions diverses )))

Per qu猫 芦QUARK禄?

QUARK茅s el nom que reben les sis part铆cules elementals de la mat猫ria.QUARK茅s un programa d鈥檕rdinador.QUARK茅s un formatge fresc i untu贸s QUARKsignifica nimietat en la llengua de Goethe.QUARK茅s el caos i 茅s l鈥檕rdre; un pas cap a l'anomenada Tercera Cultura, en qu猫 la ci猫ncia i la poesia hauran de trobar vies d'uni贸.

L鈥檕rigen del motQUARKcom a part铆cula elemental de la mat猫ria t茅 una proced猫ncia liter脿ria en provenir de l鈥檕braFinnegan鈥檚 Wakede James Joyce, en la qual un home ebri pronuncia equ铆vocament el terme 芦quart禄.

QUARKpoesia茅s obert a propostes po猫tiques de qualsevol mena:QUARK.poesia@uab.cat

Punt de trobada

Lloc:Edifici K (Facultat de Traducci贸 i d'Interpretaci贸 - Despatx 1021)
Horari:Dimarts i dijous, de 13:00 a 14:00
Tel.: + 34 93 581 33 80