Carles Dulsat Ortiz

 - On treballes? En què consisteix la teva feina? Com vas accedir?

Estic col·laborant amb la Federació Espanyola de Patinatge amb la coordinació dels cursos de tècnics esportius de les diferents especialitats d’aqueta federació. Hi vaig accedir-hi després de l’elaboració dels plans formatius que donen oficialitat a aquesta formació.

 

- Quines altres feines més rellevants has realitzat en l’àmbit de la pedagogia?

Participar com a expert en l’elaboració dels plans formatius dels tècnics esportius de les diferents especialitats de la federació de patinatge.

Orientació laboral a gent en atur: planificació les actuacions, elements a tenir en compte per a ser eficaç en la cerca de feina.

 

- Què és el que més valores de la formació rebuda a la facultat?

Les eines que aquesta llicenciatura m’ha dotat per a procedir en qualsevol camp professional. Els coneixements generalistes que em permeten conduir finalitzats els estudis a qualsevol àmbit professional i durant el desenvolupament de les tasques professionals anar encaminant la pròpia formació adaptant-la a les necessitats del lloc que ocupo.

 

- Quin consell donaries als futurs pedagogs i pedagogues?

Els coneixements i formació rebuts durant els estudis de pedagogia donen eines suficients com per a no descartar cap camp ni cap disciplina. En aquest moment de crisis i dificultats en la incorporació al món laboral un cop finalitzats els estudis, cal tenir la ment oberta a totes les possibilitats que ofereixi la societat i no hem de menystenir els nostres estudis doncs ens donen habilitats en multitud de disciplines col·laborant-hi.

Campus d'excel·lència internacional U A B