Recerca en didàctica de les ciències socials

 

Recerca

La recerca que realitzo, s'articula amb la meva participació en el següent grup de recerca:

* Grup de recerca consolidat (2009SGR468) GREDICS (Grup de Recerca en Didàctica de les Ciències Socials) coordinat pel Dr. Joan Pagès i Blanch, que desenvolupa els actuals projectes de recerca:   

     - 2012-2015: EDU2012-37668: ¿Cómo se forma el pensamiento histórico-social? Un estudio de las practicas de enseñanza de las ciencias sociales, geografía e historia

     - 2011-2014: La fabrication du commun. Les récits de l'histoire nationale par des élèves. UMR Education, cultures, politiques

 

 

Innovació

La innovació docent que realitzo, s'articula amb la meva participació dins el grup d'innovació docent GI-CAES (Carpetes d'Aprenentatge en Educació Superior) de la Unitat d'Innovació Docent en Educació Superior (IDES) de la UAB.

I dins el grup  reconegut per la UAB (codi 1743 ) GRICCSO (Grup de Recerca i Innovació en el Currículum de Ciències Socials, coordinat per la Dolors Bosch, que actualment desenvolupa el següent projecte: "De l'hominització a la humanització".

 

Transferència del coneixement

Una de les activitats més rellevants per donar a conèixer els resultats de la recerca realitzada pel grup GREDICS són les Jornades Internacionals de Recerca en Didàctica de les Ciències Socials.

 

 

 

 

 

Campus d'excel·lència internacional U A B