Un nou calendari per al Màster en Periodisme Literari, Comunicació i Humanitats

Després de quatre edicions, seguim treballant com el primer dia per millorar el nostre màster, els nostres postgraus i els nostres cursos i és per això que tenim novetats importants per anunciar-vos: un nou calendari acadèmic, un canvi de nom i millores en el pla docent.

A partir del proper curs, el Màster no començarà al mes de gener, com havia fet fins ara, si no al mes de setembre. Per tant, lapropera edició del Mecoph s'iniciarà al setembre de 2016.

Així mateix, el Màster també canviarà de nom i es passarà a anomenar Màster en Periodisme Literari, Comunicació i Humanitats. D'aquesta manera reforçarem el valor del periodisme literari com la nostra especialitat. La millora del pla d'estudis també l'hem feta en aquesta direcció.

D'altra banda, es mantindran dos dels postgraus que ja estem impartint ara: el  Postgrau de Comunicació i Humanitats (de setembre a gener) i el Postgrau de  Periodisme Literari (de febrer a juliol), a més de diversos cursos que es podran realitzar autònomament. Tanmateix, el Postgrau d'Ideació i Narrativa Audiovisual deixarem d'oferir-lo.

Al llarg de les properes setmanes us presentarem més detalls sobre el nou Màster en Periodisme Literari, Comunicació i Humanitats.

Campus d'excel·lència internacional U A B