Skip to Content

Equip ICE-UAB Cl脿ssiques

Universitat Aut騨oma de Barcelona

Activitat

Entre les activitats realitzades fins ara o en curs de realitzaci贸 destaquem:

 1. Enquesta sobre la pres猫ncia i la situaci贸 de les cl脿ssiques a l'ensenyament secundari a Catalunya (any 2009).
 2. Col路laboraci贸 en les IV Jornades de Did脿ctica de les Lleng眉es Cl脿ssiques (any 2010), organitzades pel Col路legi Oficial de Doctors i Llicenciats de Catalunya.
 3. Presentaci贸 de l'Equip en les IV Jornades de Did脿ctica de les Lleng眉es Cl脿ssiques.
 4. Tramesa de cartes a favor d'una revisi贸 de la valoraci贸 del Llat铆 i del Grec en les ponderacions per a les Proves d'Acc茅s a la Universitat del 2012 al Consell Interuniversitari de Catalunya i a diverses facultats.
 5. Participaci贸 en la versi贸 catalana de Collatinus, accessible des del servidor de la Consejer铆a de Educaci贸n de la Junta d'Extremadura (2009-2010).
 6. Organitzaci贸 dels Tallers de cultura cl脿ssica a Sagunt (09/07/2010). Vegeu-ne la galeria fotogr脿fica.
 7. Presentaci贸 de l'Equip en el VI F貌rum Auriga, al Museu de Badalona, 20 de novembre del 2010.
 8. Coorganitzaci贸 de les V Jornades de Did脿ctica de les Lleng眉es Cl脿ssiques (any 2011), juntament amb el Col路legi Oficial de Doctors i Llicenciats de Catalunya: acc茅s a fotografies, v铆deos, presentacions i documents.
 9. 脷s dels recursos digitals a l'aula de cl脿ssiques, curs de formaci贸 del professorat a l'ICE de la UAB, mar莽-maig del 2011. Acc茅s a l'aula (Moodle).
 10. Organitzaci贸 de Paideia. I Trobada Internacional de Did脿ctica dels Estudis Cl脿ssics, conjuntament amb el Departament de Ci猫ncies de l'Antiguitat i l'Edat Mitjana de la UAB. Dies 8 i 9 de juliol de 2011.
 11. Les TIC a l'aula de cl脿ssiques, curs de formaci贸 del professorat a l'ICE de la UAB, febrer-abril del 2012. Aula virtual (Moodle)
 12. Organitzaci贸 de les VI Jornades de Did脿ctica de les Lleng眉es Cl脿ssiques (any 2012), juntament amb el Col路legi Oficial de Doctors i Llicenciats de Catalunya: acc茅s a les fotografies.
 13. Edici贸 de Methodos. Revista de did脿ctica dels estudis cl脿ssics, conjuntament amb el Departament de Ci猫ncies de l'Antiguitat i l'Edat Mitjana de la UAB.
 14. Organitzaci贸 de les VII Jornades de Did脿ctica de les Lleng眉es Cl脿ssiques (any 2013), juntament amb el Col路legi Oficial de Doctors i Llicenciats de Catalunya.
 15. Organitzaci贸 de Paideia. II Trobada Internacional de Did脿ctica dels Estudis Cl脿ssics, conjuntament amb el Departament de Ci猫ncies de l'Antiguitat i l'Edat Mitjana de la UAB. Dies 6 i 7 de setembre de 2013.
 16. Organitzaci贸 de les VIII Jornades de Did脿ctica de les Lleng眉es Cl脿ssiques (any 2014), juntament amb el Col路legi Oficial de Doctors i Llicenciats de Catalunya.