Enregistraments en vídeo

XIII Jornades d'Innovació a l'Etapa d'Educació Infantil
https://www.youtube.com/playlist?list=PLTpjkUeSQjGerZSzkm9uaoqeOPUiAsmvq

Xè Congrés Internacional d'Activitats Físiques Cooperatives
https://www.youtube.com/playlist?list=PLTpjkUeSQjGcEMSayEYSAChMcyT_24BXp

Programa Talia 2012
Presentació i conferència de J.M. del Pozo

Jornada de formació del personal formador: "El paper de les TIC en la construcció social del coneixement" (5 de juny de 2010)
La conferència inaugural de la jornada va ser pronunciada pel professor Jordi Adell, de la Universitat Jaume I de Castelló. La gravació va ser realitzada pels serveis tècnics de la Casa de Convalescència.
Per facilitar-ne la reproducció, la gravació ha estat dividida en set fragments, als quals poden accedir fent clic successivament en cadascun dels títols:
El paper de les TIC en la construcció social del coneixement 1
El paper de les TIC en la construcció social del coneixement 2
El paper de les TIC en la construcció social del coneixement 3
El paper de les TIC en la construcció social del coneixement 4
El paper de les TIC en la construcció social del coneixement 5
El paper de les TIC en la construcció social del coneixement 6
El paper de les TIC en la construcció social del coneixement 7

Trobada de tutoria a l'ESO (29 de maig de 2010)
La conferència inaugural de la trobada va ser pronunciada pel professor Joan Manuel del Pozo, catedràtic de la Universitat de Girona.
La gravació va ser realitzada pels serveis tècnics de Casa de Convalescència.


Els serveis d'atenció a la petita infància (abril 2010)
Conferència inaugural de les IV Jornades d'Innovació en l'etapa d'educació infantil. "Els serveis d'atenció a la petita infància", a càrrec de Sandra Benedetti, del Servizio Politiche Familiari-Reggione Emilia-Romagna (Itàlia), realitzada el dia 24 d'octubre de 2008, a la Sala d'actes de la Facultat de Ciències de l'educació de la UAB (Cerdanyola del Vallès).
Podeu accedir al vídeo cliant aquí.

Primeres Jornades d'Escoles Novelles: Temps d'Escola, Temps de Vida
Aquestes jornades, organitzades en col·laboració ambla Federació de Moviments de Renovació Pedagògica, es van celebrar a Bellaterra els dies 5 i 6 de març de 2010.
La conferència inaugural, titulada "Oportunitats educatives de les escoles novelles", va ser pronunciada pel professor Ángel Ignacio Pérez Gómez, catedràtic de Didàctica de la Universitat de Málaga. Podeu reproduir-la fent clic aquí.

El replanteig (febrer 2010) 1,2,3. 
L'Equip de Convivència, creat durant el curs 1999-2000 per donar respostes positives als conflictes que es generen a secundària, ha incorporat professorat format en arts escèniques. A partir de les possibilitats que ofereix el teatre, ha començat a experimentar dramatitzacions de situacions de conflicte, amb una tècnica anomenada replanteig, que permet una implicació molt elevada de les persones assistents i esdevé un instrument excel·lent per aprendre a analitzar situacions complexes i per afrontar la conflictivitat quotidiana d'una manera positiva i creativa.
Podeu accedir a un vídeo de presentació d'aquesta tècnica i a un exemple d'abordatge d'un conclicte mitjançant el replanteig clicant aquí.

Cicle de conferències de Pedagogia Sistèmica al Centre de Recursos Pedagògics de Sabadell
-L'evolució de l'educació al compàs dels temps que ens toca viure. Una mirada sistèmica i quàntica, a càrrec de Mercè Travesset (gener de 2010). Podeu baixar-vos la presentació en powerpoint clicant aquí.
-Família i escola, tots junts per educar les noves generacions, a càrrec de Sílvia Palou (27 de gener de 2010). Podeu reproduir el vídeo clicant aquí.
-La trama amorosa de la xarxa educativa, a càrrec de Carles Parellada (3 de febrer de 2010). Podeu reproduir el vídeo clicant aquí.

Campus d'excel·lència internacional U A B