Notícies i convocatòries

VI Jornada dels Ensenyaments Professionals de la Química
L'objectiu d'aquesta trobada de docents és, per una banda, mantenir un marc de debat, de contacte i d'intercanvi entre el professorat de química de la formació professional, i per l'altra posar-nos al dia de les novetats que afecten els nostre estudis, i el conjunt de la Formació Professional i el seu entorn.

Activitats d'estiu
Cursos per a estudiants de secundària

Dins les activitats d’estiu de l’ICE, enguany hem preparat un paquet de cursos dissenyats amb la voluntat de facilitar el coneixement del món universitari i millorar l’orientació acadèmica de l’alumnat de 4t d’ESO, Batxillerat i Cicles Formatius.

10è Congrés Internacional d'Activitats Físiques Cooperatives
Aquest esdeveniment pretén ampliar encara més la porta d’entrada al món de la Pedagogia de la Cooperació, com a model que suma i inclou a totes les persones que avui dia tenim a les nostres aules, patis, parcs, carrers...

 

 

 
  


 

XIII Jornades d'Innovació a l'Etapa d'Educació Infantil
Us presentem les XIII Jornades d’innovació a l’etapa d’Educació Infantil, un conjunt d’activitats i d’experiències que hem agrupat amb el títol Quan l’acompanyament es basa en el respecte.

Activitats d'estiu
Cursos per a professorat no universitari

Les activitats d’estiu representen un espai d’actualització i desenvolupament professional pel conjunt de professorat de les diferents etapes educatives i per qualsevol professional que estigui motivat i interessat en millorar la seva formació i les seves competències. En aquest sentit, les activitats i cursos proposats ofereixen un ventall molt variat i divers de temàtiques i àmbits disciplinaris.

IX Jornades d'actualització científica i didàctica. Els usos de la memòria, de la postguerra a la transició
El curs oferirà una visió dels processos de construcció de la memòria pública de la postguerra ençà, amb un component comparatiu entre aquell moment inicial i la transició, però també analitzant-ne diversos aspectes específics.

13è Premi Argó (2016)
La Universitat Autònoma de Barcelona convoca el 13è Premi Argó a treballs de recerca de batxillerat i a projectes de cicles formatius de grau superior, amb la finalitat de reconèixer l’esforç dels estudiants i d’incrementar els vincles amb els centres d’ensenyament secundari.