Notícies i convocatòries

Cursos 2016-2017
Consulteu la nostra oferta.
Cursos presencials
Cursos virtuals

 

 

XIII Jornades d'Innovació a l'Etapa d'Educació Infantil
Us presentem les XIII Jornades d’innovació a l’etapa d’Educació Infantil, un conjunt d’activitats i d’experiències que hem agrupat amb el títol Quan l’acompanyament es basa en el respecte.


 

Material d’orientacions magnet
Tenim el plaer de presentar-vos el llibre Aliances per a l'èxit educatiu: orientacions per desenvolupar un projecte Magnet que recull d'orientacions, idees i exemples a partir de l'experiència dels centres educatius i institucions que han participat en la fase pilot del programa Magnet.
Col·laboració amb la Fundació Jaume Bofill
Per descarregar-lo cliqueu aquí

 

Sortida de Geografia. Trinitat Nova, Roquetes, Torre Baró
L’objectiu d’aquesta activitat és visitar amb deteniment el barri concret per poder realitzar propostes d’ordenació i gestió del territori.

 

Lliurament de premis de la 13a edició dels Premis Argó per a projectes de CFGS
El proper 19 d'octubre a les 17:30h es durà a terme el lliurament de premis de la 13a edició dels Premis Argó per a projectes de Cicles Formatius de Grau Superior.
L'acte serà a la Sala de Juntes del Rectorat de la UAB.


Trobada Innovar per aprendre
Mirades de mestres: Fer vídeos per mostrar la nostra feina
Aquesta és una trobada pedagògica pensada perquè et sentis el centre de l’aprenentatge. Volem generar espais de conversa pròxima, de tu a tu; combinats amb espais de petit i gran grup.
S’aprèn revisant el que saps i el que fas, per això és tan important aprofundir en la cultura reflexiva dels equips educatius, i el llenguatge audiovisual és un instrument molt potent per aquesta finalitat.
En aquesta trobada volem compartir la feina de diverses escoles i reflexionar, mirant vídeos realitzats per mestres, sobre com s’aprèn.
T’hi esperem.