Notícies i convocatòries

Jornades de Geografia en Acció
Adreçades a alumnat a partir del segon cicle de l’ESO i, especialment, Batxillerat. Consulteu les assignacions

10è Congrés Internacional d'Activitats Físiques Cooperatives
Aquest esdeveniment pretén ampliar encara més la porta d’entrada al món de la Pedagogia de la Cooperació, com a model que suma i inclou a totes les persones que avui dia tenim a les nostres aules, patis, parcs, carrers...

Itinerari científic
Hem organitzat aquest itinerari amb la voluntat de posar-vos a l'abast els últims avenços científics que hi ha en diferents disciplines a fi de facilitar-vos el debat amb el vostre alumnat a les aules.

 

Química interactiva
Amb el propòsit de potenciar l'interès per la química entre l'alumnat de batxillerat i enfortir els vincles entre el Departament de Química de la Universitat Autònoma de Barcelona i el professorat de secundària, us oferim novament la possibilitat de participar en les jornades de química interactiva. Consulteu les assignacions.

Universitat a l'Abast 2015-2016
Pots consultar la Guia de l'estudiant del curs 2015-2016 aquí

 

Programa Educatiu d’Infància i Família
Conscients de les necessitats formatives per part d’escoles bressol dependents tant d’administracions locals com de cooperatives d’escoles i d’empreses del sector, posem al vostre abast el nostre coneixement, que es concreta en el catàleg de serveis que us presentem.

 


 

Activitats de formació continuada 2015-2016
Consulteu els cursos que us oferim per al primer i segon trimestre del proper curs 2015-2016

Conferència
Com afrontar el dol migratori als centres educatius

El fenomen migratori ha portat la inserció d'alumnat migrant al sistema educatiu català. La sessió de treball que hem organitzat té com a finalitat reflexionar sobre les competències professionals i personals que els docents hem de desenvolupar per acompanyar el dol migratori que viu l'alumnat i que afecta directament els seus processos d'aprenentatge i d'integració cultural al centre educatiu.

V Cicle de conferències
L’ordenació del territori: Teoria i pràctica

El cicle té per objectiu fornir elements per al coneixement i el debat sobre la relació entre el canvi climàtic i l’ordenació del territori, especialment en els espais lliures de les ciutats catalanes i amb una perspectiva orientada a mitjans del s. XXI.


Projecte La Dora
Aquest projecte d’investigació s’adreça als nens i a les nenes d’Educació Infantil i Cicle Inicial de primària de les escoles catalanes. Els grups classe que hi participen comparteixen una investigació científica gràcies a l’entorn virtual que els permet compartir, publicar i contrastar l’evolució de les hipòtesis, investigacions, deduccions i resultats de cadascuna de les recerques dels nens i nenes participants. Si voleu més informació visiteu l'espai web del projecte.