Notícies i convocatòries

Universitat d'Estiu - Summer Term UAB 2015
La Universitat d'Estiu de la UAB és una oferta formativa d'activitats acadèmiques que es porta a terme després de finalitzar el període lectiu ordinari del curs, entre els mesos de juliol i setembre. Aquesta oferta inclou tres modalitats: assignatures de graus universitaris, activitats de participació universitària i cursos propedèutics.

VIII Jornades d'actualització científica i didàctica
Dissidències i resistències al franquisme
Durant el franquisme es desenvoluparen un conjunt de pràctiques dissidents i resistents que adquiriren transcendència en la contestació al règim imposat. Les jornades tenen per objectiu analitzar-ne algunes.

Experiències matemàtiques
El Museu de Matemàtiques de Catalunya, Cultura en Viu i el Programa Argó de l'Institut de Ciències de l'Educació de la Universitat Autònoma de Barcelona us convidem a visitar l'exposició a la Sala d'Exposicions de l'Hemeroteca General de la UAB. Es tracta de materials de caràcter manipulatiu i de vegades lúdic, amb diferents nivells de dificultat, que ofereixen ocasions de col·laboració i discussió entre el públic visitant.

Oberta la convocatòria de la 12a edició del Premi Argó
La Universitat Autònoma de Barcelona convoca el 12è Premi Argó a treballs de recerca de batxillerat i a projectes de cicles formatius de grau superior, amb la finalitat de reconèixer l’esforç dels estudiants en l’aprenentatge i en la recerca i d’incrementar els vincles amb els centres d’ensenyament secundari.

 

 
Projecte La Dora
Aquest projecte d’investigació s’adreça als nens i a les nenes d’Educació Infantil i Cicle Inicial de primària de les escoles catalanes. Els grups classe que hi participen comparteixen una investigació científica gràcies a l’entorn virtual que els permet compartir, publicar i contrastar l’evolució de les hipòtesis, investigacions, deduccions i resultats de cadascuna de les recerques dels nens i nenes participants. Si voleu més informació visiteu l'espai web del projecte.
 

Universitat a l'Abast 2014-2015
Ja pots descarregar la Guia de l'Estudiant del curs 2014-2015. Enguany, amb més de 350 assignatures de 35 titulacions.

 

Trobada de professorat de secundària i universitat: les assignatures d’Economia i Empresa
En el moment d’analitzar els problemes d’adaptació dels estudiants de l’ensenyament secundari als estudis universitaris, sembla oportú fer una reflexió específica referida a matèries que tenen una petita presència a secundària però que orienten a diferents estudis.

Argó Professorat - Cursos d'actualització de coneixement
La Universitat Autònoma de Barcelona disposa des del curs passat d’un programa d’actualització de coneixements per a professorat de secundària que respon a l’interès d’aquesta universitat en reforçar la col·laboració amb l’ensenyament secundari, bo i aprofitant alguns dels recursos docents dels que disposa.

Escoles que aprenen

Activitats 2014-2015
Cursos a Barcelona
Cursos Pla Vallès (Campus UAB)
Cursos virtuals
Itinerari digital
Una tarda amb... Atreveix-te

Documents d'activitats ja realitzades
En aquesta pàgina publicarem tota mena de documents produïts a qualsevol de les activitats organitzades per l'ICE durant el curs actual


Programa Educatiu d’Infància i Família
Conscients de les necessitats formatives per part d’escoles bressol dependents tant d’administracions locals com de cooperatives d’escoles i d’empreses del sector, posem al vostre abast el nostre coneixement, que es concreta en el catàleg de serveis que us presentem.