Notícies i convocatòries

Cursos 2016-2017
Consulteu la nostra oferta.
Cursos presencials
Cursos virtuals

Geogimcana Educativa
La Geogimcana és una activitat lúdico-científica adreçada prioritàriament a estudiants de batxillerat de Ciències de la Terra i el Medi Ambient que tinguin interès per a la Geologia i àmbits afins (Ciències Ambientals, Química, Ciència de Materials).

VI Cicle de conferències "L'ordenació del territori: teoria i pràctica"
Planejament Sostenible i saludable per a la gent gran en un entorn de canvi climàtic
Us convidem a participar en aquest cicle de conferències que organitza el Departament de Geografia de la Universitat Autònoma de Barcelona, en el marc del seu Màster d’Estudis Territorials i de la Població.
 

Jornades de Química Interactiva
Us oferim novament, amb el suport de l'Institut de Ciències de l'Educació, la possibilitat de participar en les jornades de química interactiva, que es desenvoluparan als laboratoris de la Facultat de Ciències del 23 de gener al 10 de febrer de 2017.

 

 
  
  

Sessió sobre L'evolució de la norma. Deu casos significatius
Es presentaran deu casos significatius (cinc d'actuals i cinc de fa més de cent anys) que demostren que la norma evoluciona.

Reunió d'inici de curs de la Xarxa d'Escoles que Aprenen

I Trobada d'actualització de didàctica de llengües estrangeres
Aquesta és una trobada d’actualització del professorat en el tractament de la gramàtica. Els experts convidats donaran a conèixer els seus plantejaments i les seves propostes metodològiques per tal que el professorat es qüestioni quin paper té la gramàtica a la seva pràctica a l’aula.

Sessió sobre La capacitat simbòlica de l'ésser humà i l’estètica
L'objectiu de la sessió és compartir el vincle entre la reflexió filosòfica i les pràctiques creatives, i proposar estratègies d'apropiació creativa dels conceptes estètics per part de l'alumnat.