Notícies i convocatòries

Universitat d'Estiu - Summer Term UAB 2015
La Universitat d'Estiu de la UAB és una oferta formativa d'activitats acadèmiques que es porta a terme després de finalitzar el període lectiu ordinari del curs, entre els mesos de juliol i setembre. Aquesta oferta inclou tres modalitats: assignatures de graus universitaris, activitats de participació universitària i cursos propedèutics.

XIV Jornades d'actualització científica del Vallès Occidental
Activitats adreçades al professorat de secundària.

Dissabtes del Dret. Descobrint el dret a la UAB
Activitat adreçada a estudiants de Batxillerat que estan valorant la possibilitat d’estudiar Dret o algun altre dels graus vinculats als operadors jurídics que s’imparteixen a la nostra facultat.

Oberta la convocatòria de la 12a edició del Premi Argó
La Universitat Autònoma de Barcelona convoca el 12è Premi Argó a treballs de recerca de batxillerat i a projectes de cicles formatius de grau superior, amb la finalitat de reconèixer l’esforç dels estudiants en l’aprenentatge i en la recerca i d’incrementar els vincles amb els centres d’ensenyament secundari.


 
Projecte La Dora
Aquest projecte d’investigació s’adreça als nens i a les nenes d’Educació Infantil i Cicle Inicial de primària de les escoles catalanes. Els grups classe que hi participen comparteixen una investigació científica gràcies a l’entorn virtual que els permet compartir, publicar i contrastar l’evolució de les hipòtesis, investigacions, deduccions i resultats de cadascuna de les recerques dels nens i nenes participants. Si voleu més informació visiteu l'espai web del projecte.
 

Universitat a l'Abast 2014-2015
Ja pots descarregar la Guia de l'Estudiant del curs 2014-2015. Enguany, amb més de 350 assignatures de 35 titulacions.

 

II Trobada de Coeducació. Conflictes i desigualtat al pati: construïm?
La jornada pretén reflexionar sobre el pati del centre i construir un projecte on no només aspirem a idear, planificar i executar millores, sinó també assolir propòsits educatius, com l’aprenentatge de tothom, i enfortir la cohesió social de la comunitat educativa.

IX Jornades de Didàctica de les Llengües Clàssiques
Seguint amb la iniciativa de l’anterior edició ens proposem acostar el professorat al nostre patrimoni clàssic a través de visites guiades de la mà d’experts locals, enguany el dissabte a Girona.

Argó Professorat - Cursos d'actualització de coneixement
La Universitat Autònoma de Barcelona disposa des del curs passat d’un programa d’actualització de coneixements per a professorat de secundària que respon a l’interès d’aquesta universitat en reforçar la col·laboració amb l’ensenyament secundari, bo i aprofitant alguns dels recursos docents dels que disposa.

Experiències matemàtiques
El Museu de Matemàtiques de Catalunya, Cultura en Viu i el Programa Argó de l'Institut de Ciències de l'Educació de la Universitat Autònoma de Barcelona us convidem a visitar l'exposició a la Sala d'Exposicions de l'Hemeroteca General de la UAB. Es tracta de materials de caràcter manipulatiu i de vegades lúdic, amb diferents nivells de dificultat, que ofereixen ocasions de col·laboració i discussió entre el públic visitant.

Escoles que aprenen

Activitats 2014-2015
Cursos a Barcelona
Cursos Pla Vallès (Campus UAB)
Cursos virtuals
Itinerari digital Places exhaurides
Una tarda amb... Atreveix-te

Documents d'activitats ja realitzades
En aquesta pàgina publicarem tota mena de documents produïts a qualsevol de les activitats organitzades per l'ICE durant el curs actual


Programa Educatiu d’Infància i Família
Conscients de les necessitats formatives per part d’escoles bressol dependents tant d’administracions locals com de cooperatives d’escoles i d’empreses del sector, posem al vostre abast el nostre coneixement, que es concreta en el catàleg de serveis que us presentem.