Notícies i convocatòries

Oberta la convocatòria de la 12a edició del Premi Argó
La Universitat Autònoma de Barcelona convoca el 12è Premi Argó a treballs de recerca de batxillerat i a projectes de cicles formatius de grau superior, amb la finalitat de reconèixer l’esforç dels estudiants en l’aprenentatge i en la recerca i d’incrementar els vincles amb els centres d’ensenyament secundari.

IV Jornada per a docents de llengua i literatura de Secundària
L’objectiu d’aquesta nova trobada és aprendre i reflexionar sobre com treballar l’oralitat a les aules de secundària.

XIV Trobada d'atenció integradora de la diversitat a l'ESO
És possible transferir projectes i experiències de centres innovadors als centres en procés de canvi?
Les jornades d’integració de la diversitat pretenen donar a conèixer experiències de centres que han estat pensades per ser treballades a l’aula ordinària amb la finalitat de millorar l’aprenentatge de tots els nois i noies.

XI Trobada de presentació d'experiències d'aplicació de Pedagogia Sistèmica
L'objectiu d'aquestes trobades és donar a conèixer experiències d'aplicació de la Pedagogia Sistèmica, que s’estan duent a terme a les diferents etapes i contextos educatius.

Jornades Batxibac

Jornades de Geografia en Acció
Les jornades estan adreçades a l'alumnat que cursi assignatures de Geografia, Ciències de la Terra, Geologia, Biologia o matèries afins, a partir del segon cicle de l’ESO i, especialment, el Batxillerat. Consulteu el llistat de centres amb visita assignada.

Beques salari Ítaca-Banco de Santander
Esmena

Resolució definitiva del 9 de desembre de 2014

Química interactiva.
Despertant l'interès per la ciència: Obrint els ulls a la Química

Les jornades estan adreçades a l'alumnat de batxillerat que cursi assignatures de química, preferentment de segon curs. Podeu consultar la llista de centres amb visita assignada aquí

 

 

Projecte La Dora

Aquest projecte d’investigació s’adreça als nens i a les nenes d’Educació Infantil i Cicle Inicial de primària de les escoles catalanes. Els grups classe que hi participen comparteixen una investigació científica gràcies a l’entorn virtual que els permet compartir, publicar i contrastar l’evolució de les hipòtesis, investigacions, deduccions i resultats de cadascuna de les recerques dels nens i nenes participants. Si voleu més informació visiteu l'espai web del projecte.
 

 

 

I Trobada de tecnologies a secundària
Programació i robòtica educativa
L’objectiu de la trobada és oferir un espai per compartir i intercanviar experiències desenvolupades a l'aula sobre programació i robòtica educativa.

Trobada Eppur si muove. Física i tecnologia a l'escola
La física i la tecnologia tenen un lloc en les experiències educatives que ha de viure l’alumnat ja des de l’educació infantil per ser capaços de comprendre el món, fer-se preguntes, prendre decisions...

Experiències matemàtiques
El Museu de Matemàtiques de Catalunya, Cultura en Viu i el Programa Argó de l'Institut de Ciències de l'Educació de la Universitat Autònoma de Barcelona us convidem a visitar l'exposició a la Sala d'Exposicions de l'Hemeroteca General de la UAB. Es tracta de materials de caràcter manipulatiu i de vegades lúdic, amb diferents nivells de dificultat, que ofereixen ocasions de col·laboració i discussió entre el públic visitant.

Escoles que aprenen

Activitats 2014-2015
Cursos a Barcelona
Cursos Pla Vallès (Campus UAB)
Cursos virtuals
Itinerari digital Places exhaurides
Una tarda amb... Atreveix-te

Documents d'activitats ja realitzades
En aquesta pàgina publicarem tota mena de documents produïts a qualsevol de les activitats organitzades per l'ICE durant el curs actual

8a edició del Cicle de Converses. Referències per repensar l'educació

Espais de debat on acostar la mirada d’una persona experta a l’experiència de professorat en actiu.

Universitat a l'Abast 2014-2015
Ja pots descarregar la Guia de l'Estudiant del curs 2014-2015. Enguany, amb més de 350 assignatures de 35 titulacions.


Programa Educatiu d’Infància i Família
Conscients de les necessitats formatives per part d’escoles bressol dependents tant d’administracions locals com de cooperatives d’escoles i d’empreses del sector, posem al vostre abast el nostre coneixement, que es concreta en el catàleg de serveis que us presentem.