Notícies i convocatòries

Activitats d'Estiu

Universitat d'Estiu - Summer Term UAB 2015
La Universitat d'Estiu de la UAB és una oferta formativa d'activitats acadèmiques que es porta a terme després de finalitzar el període lectiu ordinari del curs, entre els mesos de juliol i setembre. Aquesta oferta inclou tres modalitats: assignatures de graus universitaris, activitats de participació universitària i cursos propedèutics.
Primera resolució Provisional de la beca

Segona resolució Provisional de la beca
Tercera resolució Provisional de la beca

Aulari de les assignatures summer Term
Aulari per l'alumnat del Consorci

VIII Jornades d'actualització científica i didàctica
Dissidències i resistències al franquisme
Durant el franquisme es desenvoluparen un conjunt de pràctiques dissidents i resistents que adquiriren transcendència en la contestació al règim imposat. Les jornades tenen per objectiu analitzar-ne algunes.

 

 
Projecte La Dora
Aquest projecte d’investigació s’adreça als nens i a les nenes d’Educació Infantil i Cicle Inicial de primària de les escoles catalanes. Els grups classe que hi participen comparteixen una investigació científica gràcies a l’entorn virtual que els permet compartir, publicar i contrastar l’evolució de les hipòtesis, investigacions, deduccions i resultats de cadascuna de les recerques dels nens i nenes participants. Si voleu més informació visiteu l'espai web del projecte.
 

Universitat a l'Abast 2015-2016
La Guia informativa del curs 2015-2016 apareixerà a mitjans de juliol.
Pots consultar la Guia de l'estudiant del curs 2014-2015 aquí

 

VI Jornades estatals La Cultura matemàtica de les persones
El món de la vida de l'aula. El sentit de conviure aprenent
El mundo de la vida del aula. El sentido de convivir aprendiendo
Gelako bizitzaren mundua. Ikasten bizitzearen zentzua

XXVIIes Journées Pédagogiques sur l’Enseignement du Français en Espagne
Les Journées sont ouvertes à tous les enseignants de français quel que soit leur niveau d’enseignement et le pays où ils enseignent. Les étudiants se destinant à l’enseignement du français sont également admis.

12a edició del Premi Argó.
La Universitat Autònoma de Barcelona convoca el 12è Premi Argó a treballs de recerca de batxillerat i a projectes de cicles formatius de grau superior, amb la finalitat de reconèixer l’esforç dels estudiants en l’aprenentatge i en la recerca i d’incrementar els vincles amb els centres d’ensenyament secundari.

Programa Educatiu d’Infància i Família
Conscients de les necessitats formatives per part d’escoles bressol dependents tant d’administracions locals com de cooperatives d’escoles i d’empreses del sector, posem al vostre abast el nostre coneixement, que es concreta en el catàleg de serveis que us presentem.