Notícies i convocatòries

Cursos 2016-2017
Consulteu la nostra oferta.
Cursos presencials
Cursos virtuals

10 a la menos 9
Festival de Nanociència i Nanotecnologia
Aquest festival és una activitat de divulgació. Us volem proposar una jornada, en què farem xerrades, tallers i visites a centres de recerca, adreçada a l'alumnat de secundària, a partir de 4t d'ESO.

Dissabtes d'Astronomia
Acostumem a pensar que l'astronomia és un tema que es dona al principi d'algun curs. I després... ja està! Ben al contrari; l'astronomia ho impregna tot. Des de les primeres mitologies fins als darrers avenços tecnològics; des del calendari de qualsevol cultura fins al model quàntic d'un forat negre. Amb aquests quatre dissabtes us volem ajudar a recuperar l'astronomia pràctica, base del coneixement humà. D'una manera sorprenentment fàcil, adquirireu una visió general que podreu utilitzar en multitud de contextos.

V Jornada per a docents de llengua i literatura de secundària
L’objectiu d’aquesta nova trobada és aprendre i reflexionar sobre com treballar l’oralitat a les aules de secundària, una jornada que plantegem com el complement i la continuïtat a la que vàrem realitzar al gener del 2015.

I Trobada Eduquem a partir de les Intel·ligències Múltiples
Una mirada polièdrica a les persones
A l’ICE de la UAB, un grup de professors i professores està treballant per tal d’aplicar a l’aula ordinària la teoria de les Intel·ligències Múltiples de manera transversal, en el projectes pedagògics dels seus centres de primària i de secundària.
Us proposem aquesta trobada per reflexionar i conversar sobre com podem fer servir la intel·ligència per aprendre i ajudar al nostre alumnat a utilitzar els seus recursos personals. Places exhaurides

III Jornada Batxibac

Debatents per una tarda
Aquesta activitat té com a finalitat aproximar els continguts dels estudis que es realitzen a la Facultat de Dret de la UAB a l'alumnat del segon cicle d'ESO. +informació

10a Edició del cicle de converses al Cosmocaixa
Referències per repensar l'Educació
Afrontar els reptes educatius actuals demana la construcció d'una cultura professional basada en la col·laboració i la connexió.

 

 


 

 

 
  
  

Jornades Experiències inclusives educatives i socials
Avancem cap a una societat no excloent
Actualment és indiscutible que el model social i educatiu ha d’avançar cap a una societat no excloent, fent quotidians els principis d’igualtat de drets, de no discriminació, d’equitat i de justícia social.

Premi Argo 2017
Ja es poden presentar els treballs de la convocatòria del curs 2016-2017. Podeu consultar les bases aquí. Accediu al formulari de sol·licitud en aquest enllaç.

Trobada Projectes, una moda?
Més enllà dels centres d'interès i la recerca d'informació
La finalitat de la trobada és compartir, dialogar i reflexionar sobre les diverses pràctiques d’aula sobre projectes a través d’espais de debat, tallers, ponències... Inscripció oberta

XVI Trobada d'Experiències d'Aplicació de Pedagogia Sistèmica

Innovar per aprendre. Espais d’investigació de l'Escola Els Aigüerols (Sta. Perpètua de la Mogoda)

Llegiu el comentari de Neus Sanmartí respecte el vídeo

El professorat reflexiu: com treballar metodologies participatives amb joves avui
En base al bagatge del Grup Educació, famílies i comunitat de l’ICE de la UAB i a la voluntat d’oferir els coneixements i les pràctiques al sector educatiu, us proposem una formació sobre la Investigació-Acció aplicada a contextos d’aprenentatge amb joves.

Jornades de Geografia en Acció
Amb el propòsit de potenciar l'interès de la Geografia entre l'alumnat a partir del segon cicle de l’ESO i del Batxillerat i enfortir els vincles entre el Departament de Geografia de la Universitat Autònoma de Barcelona i el professorat de secundària, us oferim, conjuntament amb el Programa Argó de l'Institut de Ciències de l'Educació, la possibilitat de participar en aquestes Jornades.

Divendres del Dret
Aquesta activitat té com a finalitat aproximar els continguts dels estudis que es realitzen a la Facultat de Dret de la UAB a l'alumnat de batxillerat que tingui en ment escollir un dels graus o dobles graus que oferim. + informació

Jornades de Química Interactiva
Us oferim novament, amb el suport de l'Institut de Ciències de l'Educació, la possibilitat de participar en les jornades de química interactiva, que es desenvoluparan als laboratoris de la Facultat de Ciències del 23 de gener al 10 de febrer de 2017. Inscripció tancada.