Cursos d'estiu per a estudiants de secundària
Dins les activitats d’estiu de l’ICE, hem preparat un paquet de cursos dissenyats amb la voluntat de facilitar el coneixement del món universitari i millorar l’orientació acadèmica de l’alumnat de 4t d’ESO, Batxillerat i Cicles Formatius. Podeu consultar els programes en aquesta pàgina. Incripció oberta.

Innovar per aprendre. Un claustre que aprèn a reflexionar (Escola Joan Coromines)
 
Llegiu el comentari de Jordi Pàmies respecte el vídeo

VIII Jornada Espurn@
Renovem Espurn@: fem projectes telecol·laboratius
Aquest curs 2016-2017 Espurn@, recuperant l’essència del que era, s’ha transformat per aprendre a treballar amb projectes telecol·laboratius.
Aquesta vuitena jornada vol presentar la nova proposta i ser un matí de trobada i formació per a tots els qui hi participen o volen fer-ho.

Cursos d'estiu per a professorat
Les activitats d’estiu representen un espai d’actualització i desenvolupament professional pel conjunt de professorat de les diferents etapes educatives i per qualsevol professional que estigui motivat i interessat en millorar la seva formació i les seves competències. En aquest sentit, les activitats i cursos proposats ofereixen un ventall molt variat i divers de temàtiques i àmbits disciplinaris.

Cursos per a Gent Gran
Cloenda del curs 2016-2017
Informació per a la matrícula d'alumnat nou
Programa del curs 2017-2018 en pdf

El professorat reflexiu: la participació de les famílies i la comunitat en els centres
Us proposem una sessió de treball personal i grupal en què comptarem amb la presència d’Antoni Tort, coautor del llibre "Escola, famílies i comunitat" editat aquest 2017 per Diari de l’Educació i Octaedro, i professor a la Universitat de Vic.

 

 

 

 

 

Campus d'excel·lència internacional U A B