Notícies i convocatòries

I Trobada d'Educació de Persones Adultes
Amb aquesta trobada volem iniciar un espai reflexiu i pràctic de coneixement que permeti crear debat i sigui un punt de partida per a repensar situacions d’èxit i de millora dins l’àmbit de l’Educació d'Adults.

X Jornades de Didàctica de les llengües clàssiques
Seguint amb la iniciativa de l’anterior edició ens proposem acostar el professorat al nostre patrimoni clàssic a través de visites guiades de la mà d’experts locals, enguany el dissabte a Bàrcino.

Divendres del Dret
Els Divendres del Dret, tenen un doble objectiu pel que fa als estudiants de batxillerat. En primer lloc, desfer tòpics sobre l’estudi de les carreres jurídiques i afins i, en segon lloc, aproximar les nostres disciplines a l’alumnat de secundària que no ha tingut cap contacte curricular amb elles de forma que pugui prendre una decisió sobre el seu futur amb elements derivats de la seva pròpia vivència.

13è Premi Argó (2016)
La Universitat Autònoma de Barcelona convoca el 13è Premi Argó a treballs de recerca de batxillerat i a projectes de cicles formatius de grau superior, amb la finalitat de reconèixer l’esforç dels estudiants i d’incrementar els vincles amb els centres d’ensenyament secundari.

Converses al Cosmocaixa
Com construir una racionalitat cooperativa
Afrontar els reptes educatius actuals demana la construcció d'una cultura professional basada en la col·laboració i la connexió.
En aquest sentit, presentem aquestes converses:

10è Congrés Internacional d'Activitats Físiques Cooperatives
Aquest esdeveniment pretén ampliar encara més la porta d’entrada al món de la Pedagogia de la Cooperació, com a model que suma i inclou a totes les persones que avui dia tenim a les nostres aules, patis, parcs, carrers...

Assessoraments a Treballs de Recerca
El professorat de la UAB, a través del Programa Argó, proporciona propostes de temes i assessorament per a fer el treball de recerca. Vegeu les modalitats d’aquest ajut.

Química interactiva
Amb el propòsit de potenciar l'interès per la química entre l'alumnat de batxillerat i enfortir els vincles entre el Departament de Química de la Universitat Autònoma de Barcelona i el professorat de secundària, us oferim novament la possibilitat de participar en les jornades de química interactiva. Consulteu les assignacions.

 

 

Programa Educatiu d’Infància i Família
Conscients de les necessitats formatives per part d’escoles bressol dependents tant d’administracions locals com de cooperatives d’escoles i d’empreses del sector, posem al vostre abast el nostre coneixement, que es concreta en el catàleg de serveis que us presentem.

 


 

I Trobada d'Astronomia
Conversem a dos sobre astronomia

Molts dels continguts curriculars obtindrien un rendiment molt millor si ens els miréssim des de la vessant astronòmica. Un bon dia, els mestres i professors que dirigiran aquesta jornada van rebre la fiblada de l’astronomia. Ens agradaria que les seves experiències us obrissin les portes a un nou espai, immens en les possibilitats.

VI Trobada del professorat de Formació i Orientació Laboral
Una vegada més ens retrobem en aquesta VI Trobada del professorat de Formació i Orientació Laboral amb la finalitat d'aproximar-nos a temes que permetin processos de millora docent i que incideixin a l'aula.

Activitats de formació continuada 2015-2016
Consulteu els cursos que us oferim per al primer i segon trimestre del proper curs 2015-2016

XIV Trobada de presentació d'experiències de la Pedagogia Sistèmica multidimensional
L'objectiu d'aquestes trobades és donar a conèixer experiències d'aplicació de la Pedagogia Sistèmica multidimensional, que s’estan duent a terme a les diferents etapes i contextos educatius.

Jornades de Geografia en Acció
Adreçades a alumnat a partir del segon cicle de l’ESO i, especialment, Batxillerat. Consulteu les assignacions

Itinerari científic
Hem organitzat aquest itinerari amb la voluntat de posar-vos a l'abast els últims avenços científics que hi ha en diferents disciplines a fi de facilitar-vos el debat amb el vostre alumnat a les aules.


Universitat a l'Abast 2015-2016
Pots consultar la Guia de l'estudiant del curs 2015-2016 aquí

Projecte La Dora
Aquest projecte d’investigació s’adreça als nens i a les nenes d’Educació Infantil i Cicle Inicial de primària de les escoles catalanes. Els grups classe que hi participen comparteixen una investigació científica gràcies a l’entorn virtual que els permet compartir, publicar i contrastar l’evolució de les hipòtesis, investigacions, deduccions i resultats de cadascuna de les recerques dels nens i nenes participants. Si voleu més informació visiteu l'espai web del projecte.