Enllaços

Enric Granados a l'Arxiu històric de la Societat del Gran Teatre del Liceu: La digitalització de l'Arxiu històric de la Societat del Gran Teatre del Liceu encara es troba en procés, però al nostre Dipòsit digital de documents ja podeu trobar alguns materials (programes de mà i escenografies) relacionats amb Granados. 

Granados?: Pàgina web de l'exposició organitzada per la Biblioteca de Catalunya i que es podrà visitar fins al proper 17 de desembre.

Fons Enric Granados de la Biblioteca de Catalunya: Inventari del fons que donaren el 1984 i 2008 els hereus del compositor. Conté gran part de les seves obres, així com arranjaments d'obres d'altres autors transcrites pel mateix Granados.

Música manuscrita d'Enric Granados al Centre de Documentació de l'Orfeó Català: Digitalització de les obres manuscrites de Granados conservades al CEDOC.

Granados (Ajuntament de Lleida): Pàgina web sobre Granados de l'Ajuntament de Lleida. Inclou una agenda amb la programació dels actes commemoratius del centenari de la seva mort.

Enric Granados en el centenari de la seva mort (1916-2016): Pàgina web de l'exposició que el Palau de la Música Catalana dedicà al compositor.

Especial centenari Enric Granados: Pàgina web que recull la programació especial del 33 i Catalunya Música amb motiu de l'efemèride.

Acadèmia Marshall: Pàgina web de l'Acadèmia fundada per Granados el 1901. Amb la mort del compositor, el seu alumne Frank Marshall es feu càrrec de la direcció fins al 1959. Continua funcionant com a escola de música.

Enrique Granados (IMSLP): Pàgina dedicada a Granados dins aquesta biblioteca virtual de partitures de domini públic.

Enrique Granados (Wikimedia Commons): Conté material gràfic i sonor sobre la figura d'Enric Granados. Tots aquests materials estan sota llicències lliures o són de domini públic.

Campus d'excel·lència internacional U A B