Com posar-lo en marxa?

Haz clic en la imagen para ampliar...
Fes clic per ampliar...

El Programa està pensat perquè totes aquelles persones vinculades al món de les famílies i l'escola (AMPA, direcció d'un centre escolar, tècnic d'educació de l'administració pública, tècnic d'alguna entitat del territori, etc.) puguin organitzar un espai de trobada, treball i formació per millorar les relacions entre la família i l'escola, i per tant, afavorir la implicació de les famílies amb l'educació dels seus fills.

 
L'experiència duta a terme, ha permès configurar i consolidar un model d'intervenció flexible, denominat Model d'Acció Comunitària amb Famílies (MACAF), amb l'objectiu que el Programa s'acomodi a cada territori segons els interessos i disponibilitat de les persones involucrades en la seva organització, així com les característiques i necessitats de les famílies. A més, aquest model busca un encaix amb les iniciatives amb famílies que ja s'estan duent a terme al territori, amb l'objectiu de complementar-les, mai de reemplaçar-les.

 
Aquest model d'intervenció s'estructura en 10 passos que poden dur-se a terme en un període de 14 mesos, iniciant-se el mes de maig del primer any i finalitzant el mes de juny del segon any.  A la pràctica, però, cada territori ha d'establir quina és la durada i temporització que millor s'adequa a la seva realitat.

 

Vols saber més sobre com posar en marxa el programa?

Descarrega el Manual per implementar el programa

 

Campus d'excel·lència internacional U A B