Grup Assessor

El Grup Assessor està constituït per un conjunt de persones expertes en processos de digitalització social, els coneixements dels quals prové tant de la seva formació acadèmica com de la seva experiència professional o vital. La diversitat que compon el grup reflecteix l'assumpte a tractar de manera complexa, permetent integrar i fer visibles les diferents perspectives que construeixen els diferents aspectes controvertits. La funció del Grup Assessor és bàsicament consultiva. Els seus membres recolzen a la coordinació del projecte donant informació sobre possibles objectius, temes i experts competents a ser tinguts en compte durant la Conferència Ciutadana. A més, el Grup Assessor valora, juntament amb els organitzadors, el material d'informació inicial que es lliura als participants. Encara que les aportacions del Grup Assessor no necessàriament incideixen en l'organització i execució de la conferència, són fonamentals per a la millora contínua del procés.

Integrants del Grup Assessor

María Piula Barenys
Professora Emèrita del Departament de Sociologia de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Integrant del Consell Assessor de la Gent Gran de Barcelona. Compta amb trajectòria en recerca social sobre persones grans, experta en Sociologia de la Vellesa.

Iñaki Bartolomé Martín
Llicenciat en Informàtica i Cofundador de Ideable Solutions, dissenyador del tablet “Eldersarea” per a persones grans.

Josep Blat
Graduat en Matemàtiques, va realitzar el seu doctorat a la Universitat Heriot-Watt, Edinburgo. Actualment és Investigador principal del Grup de Tecnologies Interactives (GTI) de la Universitad Pompeu Fabra. Coordinador del projecte de recerca “Worthplay. Videojocs per a l'envelliment positiu”.

Josep Carnet
Vicepresident de la Federació d'associacions de la Gent Gran de Catalunya (FATEC).

Xavier Castillo
Director regional de Catalunya de l'Associació d'empreses d'Electrònica, Tecnologies de la Informació, Telecomunicacions i Continguts Digitals (AMETIC). Professor Associat de La Salle, Universitat Ramón Llull. Director del Curs Product Management i Innovació en Tecnologia de la Fundació Politècnica de Catalunya.

Juan Antonio Garcia Nen
Responsable d'e-learning de Creu Roja i responsable de projectes en la Fundació Tecnologies Socials - TECSOS.

Xavier Lorente i Guerrer
Professor de la Facultat d'Educació Social i Treball Social, director del Programa Universitari de Persones Grans de la Universitat Pere Tarrés. Expert en Gerontologia Educativa.

Mercè Molist
Periodista, escriptora i conferenciant. Al 2006 va publicar el llibre Ciber@vis. Manual d'Internet per a joves de més de 50 anys, un manual sobre la utilització d'Internet per part dels majors de 50 anys.

Blanca Morales:
Psicòloga i Magíster en Psicologia de la Universitat del País Basc. Treballa en la Fundació INGEMA com a investigadora predoctoral en projectes relacionats amb l'àmbit de la gerontologia i la tecnologia social, així com impartint formació a persones grans.

Jorge Pérez Martínez
Doctor Enginyer de Telecomunicació, Catedràtic de la ETSI de Telecomunicació de la Universitat Politècnica de Madrid. Al 2012 va coordinar el grup d'experts responsables de dissenyar l'Agenda Digital Espanyola.

Francisco Javier Segura
Integrant de CERMI, responsable de l'àrea de Persones Grans i Discapacitat. Forma part del Directori de la Fundació ONCE a proposta de la Confederació Espanyola de Persones amb Discapacitat Física i Orgànica (COCEMFE).

Segueix-nos a les xarxes socials:

Campus d'excel·lència internacional U A B