Finalitzen les jornades de preparació amb el panel llec

El mes de gener de 2013 es va constituir el panel llec de la Conferència Ciutadana de la Gent Gran de Barcelona sobre la Digitalització de la Societat. Aquest panell, compost per 13 integrants procedents de diferents districtes de Barcelona, ha dut a terme sis sessions de treball en les quals s'ha preparat per a la realització de la instància pública, projectada per a febrer d'aquest any. Han estat unes jornades intenses i animades en les quals els i les membres del panel s'han destacat per la seva motivació i compromís, així com per la seva capacitat per abordar temes complexos amb una mirada crítica.

Les últimes trobades de preparació es van realitzar els dies 22, 24 i 25 de febrer. Durant el seu desenvolupament, el panell llec ha pogut interactuar amb alguns membres del Grup Assessor, i han perfilat els temes d'interès que havien estat identificats prèviament. Actualment, el panell organitza les seves inquietuds al voltant de sis eixos temàtics: 1. Economia i Tics, 2. Diferències de gènere, 3. Motivació i formació de Gent Gran, 4. Usabilitat, seguretat i higiene dels dispositius, 5. Soletat i Tics, i 6. El paper de les administracions i altres organismes públics i privats. Aquests seran els temes entorn dels quals també 'estructurarà la Conferència Ciutadana, durant la qual un grup d'experts respondrà a les preguntes plantejades pels i les panellistas.

La Conferència Ciutadana es durà a terme els dies 12, 14 i 15 de febrer a la Sala Raval del Centre de Cultura Contemporània de Barcelona. Es tracta d'un esdeveniment obert al públic, amb entrada lliure. El programa es publicarà pròximament a http://pagines.uab.cat/conferenciaciutadana/. Els avanços s'aniran publicant a https://www.facebook.com/conferenciaciutadana i https://twitter.com/democit.

Segueix-nos a les xarxes socials:

Campus d'excel·lència internacional U A B