Conformació del panel llec

Durant les últimes setmanes de desembre de 2012 i la primera de gener de 2013, l'equip organitzador ha realitzat la selecció de les persones que conformen el panel llec de la Conferència Ciutadana. El nostre equip es va desplaçar als diferents districtes de Barcelona per trobar-se amb totes les persones interessades i realitzar una entrevista més a fons que permetés conèixer les motivacions que tenien per participar, les seves experiències prèvies de participació pública i les seves opinions sobre les noves tecnologies de la informació i la comunicació.

Les persones interessades tenen edats compreses entre els 63 i els 83 anys. El 36% són dones i el 64% homes. La major part resideix en els districtes de L'Eixample i Sants-Montjuïc. Per a la conformació final del panel s'ha procurat seleccionar persones que representin als diferents districtes i franges d'edat. Encara que s'ha intentat comptar amb el mateix nombre d'homes i dones, això no ha estat possible. Al final, el panel està conformat per 3 dones i 8 homes, d'entre 63 i 80 anys, dels districtes de L'Eixample (2 persones), Les Corts (2), Sants-Montjuïc (2), Ciutat Vella (1), Sant Andreu (1), Sant Martí (1) i Sarrià (1).

L'equip organitzador vol expressar el seu agraïment a totes les persones que es van mostrar interessades per la Conferència Ciutadana. El seu temps i les seves opinions són de gran valor per a l'esdeveniment. Encara que no tots/as poden conformar el panel llec, esperem comptar amb cadascun d'ells i elles com a part del públic assistent a la instància pública, a realitzar-se el 12, 14 i 15 de febrer de 2013.

Segueix-nos a les xarxes socials:

Campus d'excel·lència internacional U A B