Comunicat #2

PRIMERA CONFERÈNCIA CIUTADANA SOBRE LA DIGITALITZACIÓ DE LA SOCIETAT

Barcelona, 3 de febrer 2013.

El Grup d’Estudis Socials de la Ciència i la Tecnologia (GESCIT) de la Universitat Autònoma de Barcelona et convida a una conferència ciutadana de la gent gran de Barcelona per tractar els processos de digitalització de la societat. El propòsit d’aquest esdeveniment és obrir la participació ciutadana al debat sobre el nostre futur digital.

Els dies 12, 14 i 15 de febrer de 2013 es durà a terme al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona una Conferència Ciutadana sobre digitalització de la societat, en la qual un panell de gent gran debatrà amb experts en tecnologies de la informació i la comunicació. Es tracta d’una investigació finançada pel Ministeri d’Economia i Sostenibilitat amb la col·laboració de l’Ajuntament de Barcelona.

Aquest esdeveniment s'inspira en processos participatius duts a terme a nivell internacional, en què persones llegues dialoguen amb especialistes sobre temes d'alta complexitat i realitzen suggeriments potencialment rellevants per les administracions i poders públics.

La conferència, oberta a tot el públic, té l’objectiu de generar un debat sobre el procés de digitalització de la societat. El seu element distintiu d'altres conferències serà que promocionarà la participació activa de la gent gran en qüestions tecnològiques. La finalitat és lliurar a l’Ajuntament de Barcelona un document amb la visió que la gent gran té de la digitalització de la societat i les recomanacions que considerin pertinents.       

Més informació:

Telèfon: 629433004
e-mail: conferencia.ciutadana@uab.cat
Web site: pagines.uab.cat/conferenciaciutadana/
Facebook: facebook.com/conferenciaciutadana
Twitter: twitter.com/democit

Segueix-nos a les xarxes socials:

Campus d'excel·lència internacional U A B