Comencen les sessions de preparació del panel llec

Amb data 9 de gener de 2013, es reuneix per primera vegada el panel llec de la Conferència Ciutadana de les Persones Grans de Barcelona sobre la Digitalització de la Societat. L'objectiu d'aquesta primera trobada és obrir un espai perquè els i les participants es coneguin entre si i coneguin l'equip organitzador.

A la primera trobada li seguiran dues altres, els dies 10 i 11 de gener. Durant aquestes jornades el panel llec estudiarà conjuntament el material sobre la conferència ciutadana i sobre la digitalització de la societat que l'equip organitzador ha preparat per a l'ocasió. Aquest material inclou informació sobre l'organització de la conferència ciutadana, sobre les persones grans i la digitalització de la societat, la escletxa digital, les respostes de les institucions a aquesta escletxa, etc.

Durant l'última jornada, els i les panellistes tindran l'oportunitat d'interactuar amb diferents tecnologies de la informació i la comunicació. D'aquesta manera s'espera començar a recollir dubtes i temes d'interès que els i les panellistes desitgin aprofundir en les següents reunions. Aquests dubtes i temes seran la base per preparar la interacció entre el panel llec i els experts en la Conferència Ciutadana.

Segueix-nos a les xarxes socials:

Campus d'excel·lència internacional U A B