Skip to Content

Centre d'Iniciatives Emprenedores Universit脿ries (CIEU)

Universitat Aut騨oma de Barcelona

Presentaci贸

Benvinguts i benvingudes a la Web del Centre d鈥橧niciatives Emprenedores Universit脿ries (CIEU)

El CIEU neix a finals del 2008 en el context de l鈥橢scola Universit脿ria de Turisme i Direcci贸 Hotelera (EUTDH) de la UAB, amb l鈥櫭爊im de fomentar l鈥檈sperit emprenedor i la innovaci贸 entre els membres de la comunitat universit脿ria en general, i en particular de l鈥橢UTDH. A l'actualitat el CIEU ofereix els seus serveis especialment a les Escoles de la Fundaci贸 UAB (EPSI, ESAGED i EUTDH).

驴Qu猫 fem?

La finalitat principal del CIEU 茅s donar el suport necessari a aquells emprenedors i emprenedores de l鈥櫭爉bit universitari i especialment de les Escoles de la Fundaci贸 UAB que vulguin iniciar-se en el m贸n de l鈥檈mprenedoria, ja sigui a partir de la creaci贸 d鈥檜na empresa o a trav茅s del desenvolupament de les seves actituds emprenedores.

Alhora, el CIEU es proposa analitzar i mesurar l鈥檃ctivitat emprenedora sorgida des de la universitat a partir d鈥檜n Observatori.

驴Qu猫 oferim?

Espec铆ficament, les accions que es duen a terme des del CIEU es centren en donar informaci贸, assessorament i formaci贸 a aquelles persones que vulguin engegar una iniciativa empresarial, aix铆 com oferir activitats i cursos relacionats amb la millora de les compet猫ncies d鈥檈mprenedoria i innovaci贸. 

Malgrat que els serveis del CIEU s贸n gratu茂ts per als membres de la comunitat de la UAB, tamb茅 oferim serveis de consultoria a mida (consultar tarifes) per a empreses de nova creaci贸 fent el seguiment dels primers passos en el seu proc茅s de creaci贸 i ajudant a la consolidaci贸.

Per contactar amb nosaltres:

E-mail: cieu.fuab@uab.cat

Tel猫fon: 663.090.323 

Horari: De dilluns a divendres de 10.00 a 18.00h (concertar cita pr猫via) 

Edifici Blanc. Vila Universit脿ria. 08193
Bellaterra (Barcelona).