Il·lustraciència

 

La Biblioteca acull durant tot el mes d’octubre l’exposició de la cinquena edició del Premi Internacional d’Il·lustració Científica i Naturalista ILLUSTRACIENCIA. La mostra la composen 40 dibuixos, d’un total de 449 propostes d’il·lustradors de tot el món que es van presentar enguany a la convocatòria.

[Féu aquí un recorregut visual per l'exposició]

L'Associació Catalana de Comunicació Científica (ACCC) organitza el premi ILLUSTRACIENCIA amb el finançament del Ministerio de Economía y Competitividad i la Fundación Española para la Ciencia y la Tecnología (FECYT). I té per objectiu divulgar la importància de la il·lustració científica i impulsar-la en totes les seves modalitats, recolzant i premiant als il·lustradors científics a través de la convocatòria del premi.

Podeu consultar...

 

 

Paral·lelament, la Biblioteca ha preparat al hall una selecció de llibres que tenen la il·lustració com a tema estrella. Des de manuals tècnics que expliquen tots els secrets del dibuix naturalista, fins les obres concretes de destacats il·lustradors (Eugeni Serra, Suzanne Davit, Jordi Sabater Pi,...) passant per alguns catàlegs que recullen l’evolució històrica d’aquesta disciplina.

Aquí en teniu la relació completa.

A més, us recomanem el treball d'il·lustradors actuals, com per exemple:

 

I per estar al dia dels cursos sobre il·lustració científica que s’organitzen, podeu seguir el compte de facebook d’Illustraciencia.

Campus d'excel·lència internacional U A B