Benvinguts al Campus Ítaca

La UAB obre la convocatòria de les Beques salari Ítaca – Banco Santander

L'alumnat que hagi finalitzat estudis de batxillerat o cicles formatius de grau superior durant el curs 2015-16 en un centre participant en alguna edició del Campus Ítaca pot sol·licitar, a partir del 6 de juny, una beca salari per realitzar el primer curs dels estudis de grau a la UAB. 

Per setè any consecutiu, la UAB obra la convocatòria de Beques salari Ítaca – Banco Santander, que consta de 13 beques salari que comprenen, cadascuna, el pagament de 500€ mensuals durant 10 mesos, renovables durant els anys de durada del grau, sempre que es compleixin els requisits de renovació. Inclou també la matrícula gratuïta dels crèdits matriculats per primera vegada durant els anys de durada del grau que l'estudiant matriculi l'any de concessió de la beca.

Per poder accedir-hi, és necessari que els i les estudiants hagin finalitzat els estudis de secundària durant el curs 2015-16 en un centre que hagi participat en qualsevol edició del Campus Ítaca (veieu llistat de centres a les bases). A més, cal que es matriculin al primer curs de qualsevol grau impartit a la UAB i que disposin d'un nivell de renda familiar que els permeti accedir a les beques ordinàries que concedeix el Ministeri d'Educació Cultura i Esport per al curs 2016-17.

El termini per a presentar les sol·licituds s'estendrà del 6 al 30 de juny de 2016. L'alumnat que vulgui sol·licitar la beca haurà de descarregar l'imprès de sol·licitud i presentar-lo al Registre General de l'Edifici del Rectorat de la UAB.

En aquest enllaç són ja disponibles les bases de les beques i la informació detallada de com formalitzar la sol·licitud, així com el procediment que se seguirà per a la resolució.