Aprèn llengües al teu ritme

CAL

Autonomia en l’aprenentatge de llengües
El Servei de Llengües promou l’autonomia en l’aprenentatge en tots els seus cursos, que preveuen sempre un nombre d’hores rellevant per al treball autònom. L’autoaprenentatge es resol en espais físics o virtuals (blogs, xarxes socials, campus virtuals, entorns personals d’aprenentatge).

Materials a la xarxa
El Servei de Llengües posa a la disposició de tots els aprenents una selecció de materials a la xarxa fruit de l’experiència d’ensenyament i dels criteris de la institució. S’hi pot accedir desde la pestanya superior Idiomes d’aquesta pàgina o entrant directament a Diigo. Aquest espai és un marcador social, un magatzem en constant creixement on es poden trobar, classificats, els millors enllaços que hi ha a la xarxa per aprendre llengües.

Xarxes socials per aprendre llengües
Internet presenta un munt d’espais on els aprenents poden trobar-se per aprendre idiomes de forma totalment autònoma, autèntiques comunitats d’aprenentatge on es poden trobar persones amb qui compartir interessos d’aprenentatge. Es tracta d’espais a la xarxa ben populars com Palabea, Livemocha, Babbel, MyHappyPlanet, Italki, etc.

Informació dels cursos del Servei de Llengües

Imatge_info_cursos