Accés i preinscripció

Estudis de Grau  
Grau d'Estudis
d'Àsia Oriental
 
Llicenciatura
en Estudis d'Àsia Oriental
 
   
Estudis de Postgrau  
Especialitat en recerca de l'Àsia Oriental contemporània, màster oficial traducció, interpretació i estudis interculturals  
Objectius i competències  
Sortides professionals  
Requisits d'admissió  
Accés i preinscripció  
Matrícula  
Pla d'estudis  
 
Coordinador del màster  
   
Doctorat  
Altres  

 

  Docència

Especialitat en recerca de l'Àsia Oriental contemporània, màster oficial traducció, interpretació i estudis interculturals

Sol·licitud d'ingrés i preinscripció

 

Preinscripció

 

Primera preinscripció: oberta del 9 de gener al 2 de març de 2012.
Segona preinscripció: oberta del 7 de març al 15 de juny de 2012.
Tercera preinscripció: oberta del 16 de juliol fins el 31 d'agost del 2012.

Com fer la preinscripció a aquest màster oficial

1. Fes la preinscripció en línia

 • Si encara no ets estudiant de la UAB, cal que primer et registris per aconseguir un NIA (número d’identificació d’alumne). Per fer-ho fes clic en aquest enllaç i segueix les instruccions. Un cop tinguis el teu NIA segueix el procediment per a alumnes de la UAB, tal com t’expliquem a continuació.
 • Si ja ets estudiant de la UAB, pots fer la preinscripció i adjuntar la documentació directament, de la manera més fàcil, a través d’Internet. Fes clic en aquest enllaç i segueix les instruccions.

  Cal que reuneixis i escanegis la documentació següent, que és obligatòria, per adjuntar-la a l'aplicació de preinscripció:

  1. Expedient acadèmic d’estudis superiors amb el detall de les matèries cursades, els crèdits ECTS (o les hores), les convocatòries consumides, les qualificacions per matèria i la qualificació global.
  2. Títol associat a l’expedient acadèmic presentat al document anterior (si no el tens ja ens el faràs arribar posteriorment).
  3. Certificats que acreditin el nivell de coneixement de llengües estrangeres.

  Recorda que, si la documentació que ens adjuntes no està escrita en català, castellà, anglès, francès, italià o portuguès, cal que també incloguis a continuació les respectives traduccions jurades al català o al castellà.

  Si encara no tens el títol perquè estàs acabant la titulació, cal que ens ho assenyalis en l’apartat Situació d'estudis previs, indicant l'opció Pendent de finalitzar.

2. Fes el pagament de la taxa d'inscripció (30 € no reemborsables)

Fes clic en aquest enllaç i segueix les instruccions.

En cas que tinguis problemes o dubtes en el procés de preinscripció cal que contactis amb nosaltres per correu electrònic (preinscripcio.postgrau@uab.cat) al més aviat possible.

 

Reserva de plaça

 

Per formalitzar la reserva de plaça obtinguda cal fer un pagament de 500€ en concepte de prematrícula. Aquesta quantitat es descomptarà de l'import final de la matrícula, no és retornable en el cas de que no formalitzis la matrícula i no es pot traslladar a un altre curs. En el supòsit que no es faci aquesta reserva de plaça en el termini establert, la UAB es reserva el dret d'assignar la plaça a un altre aspirant.

Quan s'ha de fer?

Segons la data d'admissió:

 • Els admesos abans del 30 de març hauran de fer la reserva de plaça abans del 24 de maig de 2012.

 • Els admesos entre el 18 i el 24 de maig hauran de fer la reserva de plaça abans del 4 de juny de 2012.

 • Els admesos entre el 10 i el 13 de juliol hauran de fer la reserva de plaça abans del 3 d'agost de 2012.

 • Els admesos amb posterioritat no caldrà que facin aquesta reserva de plaça i passaran directament a matrícula.

Com es fa aquesta reserva de plaça?

El pagament de la reserva de plaça es fa a través de l'adreça: http://sia.uab.es dins l'apartat d'alumnes, fent click sobre l'enllaç: Reservar places de Màsters oficials.

Admissió condicionada (estudiants amb documentació pendent de presentar)

L'admissió definitiva al màster es produeix de forma automàtica quan es presenta el títol universitari que dóna accés al màster. Un cop hagis presentat el títol a la Gestió Acadèmica de la facultat on s'imparteix ja pots seguir les instruccions descrites anteriorment.

Si encara no has presentat el títol universitari que dóna accés al màster no pots fer efectiu el pagament de la reserva de plaça. La plaça que tens adjudicada no la perds. En el moment que entreguis el títol a la Gestió Acadèmica, podràs fer efectiu el pagament dels 500 euros. Per tant, el calendari establert de la prematrícula no afecta als estudiants admesos amb documents pendents d'entregar a la Gestió Acadèmica.

Manual de matrícula dels màsters oficials. Curs 2012-2013

   
Campus d'excel·lència internacional U A B