Exposició presencial a la Biblioteca de Ciència i Tecnologia

 

 

La Facultat de Biociències de la UAB va començar la seva trajectòria el setembre de l’any 2006, quan la Generalitat de Catalunya va aprovar formalment la seva creació a partir de la divisió de la Facultat de Ciències.

Amb aquesta exposició es vol posar de relleu la tasca investigadora i docent dels investigadors i professors que han passat per ella i/o que encara en formen part.

Els llibres i els articles de revistes exposats s’ordenen pels seus autors, dins del Departament al qual pertanyen, i que en el cas de la Facultat de Biociències són:

Per tal de mostrar el major nombre possible de documents, aquests es canviaran en dues ocasions. Així l’exposició mantindrà el seu interès i anirà incorporant també estris i petits aparells utilitzats en els laboratoris, vídeos com el de l’Acte inaugural del curs acadèmic 2016-17, etc.

 

        

 

      

La vitrina triangular s’ha reservat pels cartells de jornades científiques, congressos, conferències i exposicions organitzats des de les diferents unitats de la Facultat de Biociències.

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

                                                   

Save

Save

Save

Campus d'excel·lència internacional U A B